Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ooppss - 10/09/2014
yol üstü balıkesir ziyaretinin ganimetlerinden birkaçı
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - hergele - 10/09/2014
kertil çam'ı beğenmiştim, tatilde hazan ve safran olanı da aldım eşim için de şehri banu. Umarım siz de beğenirsiniz.
İhtilaf beğenmez o kesin
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ooppss - 10/09/2014
Forum konseyi kararınca @ihtilaf üstada en azından havalar tamamen soğuyuncaya kadar yeni koku denemeleri yasak,
tariş limon,tariş tütün ve saf alkolle devam edecek zinhar daha yumuşak kokular denemeyecek
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 10/09/2014
Çam ne güzel ağaçtır öyle,ne asil kokar öyle
Her ağaç gibi çam da ömrünce durur ayakta
Çama bayılırım,her banyodan sonra Pino sıkarım
(10/09/2014, Saat: 23:21)hergele Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kertil çam'ı beğenmiştim, tatilde hazan ve safran olanı da aldım eşim için de şehri banu. Umarım siz de beğenirsiniz.
İhtilaf beğenmez o kesin
(10/09/2014, Saat: 23:25)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forum konseyi kararınca @ihtilaf üstada en azından havalar tamamen soğuyuncaya kadar yeni koku denemeleri yasak,
tariş limon,tariş tütün ve saf alkolle devam edecek zinhar daha yumuşak kokular denemeyecek
Koku duyum zayıf galiba,saf alkole devam
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - nihilistraki - 11/09/2014
klasik tiras'dan sipariş verdim;
Astra Stainless Tıraş Bıçağı Mavi Paket 100'lü
Polsilver Super İridium çift taraflı jilet 5'li
Tariş Lavanta Kolonyası Cam şişe 200 cc
Ynt: En Son Ne Aldınız ? - mirrorihsan - 12/09/2014
bugun is icin yolum dustu impaya.Uzun zamandir merak ettigim jiletlerdi dayanamadim aldim
Re: En Son Ne Aldınız ? - DelikanliTiras - 13/09/2014
Ankara metro market goruldugu gibi cesit yok
Ynt: En Son Ne Aldınız ? - avukat - 15/09/2014
Jilet kutusu. Fiyat: 3 TL
En Son Ne Aldınız ? - Straht - 16/09/2014
1 Eylül'de postaya verilen fırçam sonunda geldi, İngiltere-Türkiye 3 gün, İstanbul-İzmir 12 gün.. Neyse geldi ya bunada şükür =)
Paketlemesi gayet özenli yapılmış, karton kutu ezim içinde olmasına rağmen fırçanın kendi kutusuna hiç bir şey olmamış. Köpükler içinde geldi=)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 16/09/2014
Hayırlı olsun biz eskittik bile
http://geltir.com/thread-1861-post-88531.html#pid88531
(16/09/2014, Saat: 02:23)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1 Eylül'de postaya verilen fırçam sonunda geldi, İngiltere-Türkiye 3 gün, İstanbul-İzmir 12 gün.. Neyse geldi ya bunada şükür =)
Paketlemesi gayet özenli yapılmış, karton kutu ezim içinde olmasına rağmen fırçanın kendi kutusuna hiç bir şey olmamış. Köpükler içinde geldi=)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
|