Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 17/09/2014
(17/09/2014, Saat: 16:27)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @straht
Daha önce denedik, meftunuyuz 3 kişi ortak aldık. Tek kavrulmuş oldukça hafif bir kahve, mehmet efendinin acı kahvesini sevmiyorum. Damak alıştı bir kere buna
Bi acı kahvenizi içeriz artık üstat
En Son Ne Aldınız ? - theunnamed - 17/09/2014
Tabi buyrun arkadaşlar 40000 yıllık hatır kahvesi var stokta
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 17/09/2014
(17/09/2014, Saat: 16:30)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabi buyrun arkadaşlar 40000 yıllık hatır kahvesi var stokta Teşekkürler üstat, afiyet olsun
En Son Ne Aldınız ? - Straht - 17/09/2014
@theunnamed
Hocam koliyle alışınıza bakarak Türkiye'de bulunmadığını düşünüyorum, ama can çekti bir kere nasıl içicez biz bunu =)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
En Son Ne Aldınız ? - theunnamed - 17/09/2014
tıraştan sonra stokçuluk duygusu aşılandı
Mersinden temin ettik üstad distribütörü mevcut.
En Son Ne Aldınız ? - Straht - 17/09/2014
@theunnamed
Valla bizim eve koliyle giren iki şey var biri bira diğeri maden suyu, bu kadar kahveyi üç kişi tüketene kadar paketlerin içinden kahve ağacı çıkar=)
Ekono-minik dipnot: Izmirde yaşayan ve askeri birliklere girme şansı olan üyelerimizin mavi kantindeki bira fiyatlarına bakmaları şiddetle tavsiyemdir=)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
RE: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 17/09/2014
Az önce gaza geldim Wilkinson stick sabun ve Wilkinson classic After Shave losyon aldım. Sonra hızımı alamayıp klasik tıraş sitesinden tekrar tekrar kontrol ettiğim ve daha önce fırsatı kaçırdığım Martin Amca lavanta nın stokta olduğunu görünce hiç düşünmeden onu da aldım. Rahatladım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - frenzy - 17/09/2014
(17/09/2014, Saat: 17:11)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Az önce gaza geldim Wilkinson stick sabun ve Wilkinson classic After Shave losyon aldım. Sonra hızımı alamayıp klasik tıraş sitesinden tekrar tekrar kontrol ettiğim ve daha önce fırsatı kaçırdığım Martin Amca lavanta nın stokta olduğunu görünce hiç düşünmeden onu da aldım. Rahatladım.
Wilkinsonları nereden aldınız hocam? Kullanımdan sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Bu arada ben de az önce rimei benzeri bir Çin malı olan junjie marka jiletli tıraş makinesi aldım.
Ynt: RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 17/09/2014
(17/09/2014, Saat: 17:33)frenzy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Wilkinsonları nereden aldınız hocam? Kullanımdan sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Bu arada ben de az önce rimei benzeri bir Çin malı olan junjie marka jiletli tıraş makinesi aldım. Elbette paylaşırım komşum size ÖM attım.
Ynt: RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kaju - 17/09/2014
Bol köpüklü traşlar
(17/09/2014, Saat: 14:30)nacho_grande Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En son aldıklarım aynı zamanda da ilk aldıklarım.
Bunlar da kartuşlu hayatımdan kalanlar
|