Cvp: En Son Ne Aldınız ? - OnLyTNT - 23/09/2014
Buncağızları:
G-Bar kullanılmamış sanırım (satıcının düşüncesi bu yönde, benim de gördüğüm en ufak kullanım izi yok), sıfır ayarında. Micromatic de aşınmalar mevcut ama genel olarak oldukça iyi durumda. Tertemiz aletler. Çok mutluyum .
En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 23/09/2014
İkiside süper alet @OnLyTNT, iyi günlerde kullan.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - OnLyTNT - 23/09/2014
(23/09/2014, Saat: 22:08)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İkiside süper alet @OnLyTNT, iyi günlerde kullan.
Teşekkürler üstadım, daha iyileri sizlerin olsun.
En Son Ne Aldınız ? - Straht - 24/09/2014
Sonunda geldiler =)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 24/09/2014
Güzel günlerde kullanın
Hangisi gülücüklü,kahkahalı,gülümsemeli
(24/09/2014, Saat: 00:13)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonunda geldiler =)
@ihtilaf Daha güzelleri sizin olur inşallah, teşekkür ederim. Kahkahacıklı olanı bu =D Forumda kimse bir daha kahkahacıklı ustura görmek istemiyecek herhalde son günlerdeki olaylardan sonra =D
Aralarında en severek aldığım bu oldu, Geneva Cutlery.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - theunnamed - 24/09/2014
Şu an en gülücüklüsü @straht . Aletler gelmiş güler yüzü. İyi günlerde kullan hocam.
@theunnamed Teşekkürler üstad =) Daha güzelleri senin olsun dicem ama sen SE aletlere kaptırdın gönlünü=) Inşallah 10liraya kargo dahil en güzelinden en açılmamış paketlisinden bir Clog Pruf bulursun=D
Benim Yüzüm gülüyorda usturalarım çok mutsuz, ne taşın var ne bizi bilemeyi biliyorsun ne diye aldın bizi diyorlar =D
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - theunnamed - 24/09/2014
Teşekkürler iyi dileklerin için hocam. Usturacıklara bu yola birlikte çıktık yoldaşlarım, hep birlikte üstesinden geleceğiz deyiver, yola gelirler
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 24/09/2014
Sizin yaşlar da olacağım
En az iki düzine ustura,300 metre deri kayış,iki ton K da taşı,50 kg krom oksitim olurdu
|