Cvp: Günün Tıraşı - error... - 02/06/2014
(02/06/2014, Saat: 11:16)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sıhatler olsun dostum
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 02/06/2014
Eyvallah üstad. Cella'yla olacaktım da son anda vazgeçtim
(02/06/2014, Saat: 11:17)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sıhatler olsun dostum
(02/06/2014, Saat: 11:18)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eyvallah üstad. Cella'yla olacaktım da son anda vazgeçtim
yanlışlardan çabuk dönmek büyük bir erdemdir
eskiuye3315 lemongrass
jiletli ustura
lijun manchurian 28/50 fırça
feather jilet
nivea balsam
tütün kolonyası
jiletli usturayı kullanmayalı çok uzun zaman olmuştu bi tozunu alayım dedim
ama çelik varken pişman oldum kesici alanın çeliğe göre az olması benim için
sıkıntılı bi durum çelikten sonra jiletli yavan geliyor
Günün Tıraşı - Aedan - 02/06/2014
(02/06/2014, Saat: 11:28)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eskiuye3315 lemongrass
jiletli ustura
lijun manchurian 28/50 fırça
feather jilet
nivea balsam
tütün kolonyası
jiletli usturayı kullanmayalı çok uzun zaman olmuştu bi tozunu alayım dedim
ama çelik varken pişman oldum kesici alanın çeliğe göre az olması benim için
sıkıntılı bi durum çelikten sonra jiletli yavan geliyor
Feather artist club kullan ustad
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Feather artist club kullan ustad
bir gün gelir ustura bilemekten kayışlamak tan sıkılırsam
ozaman gündeme getirebilirim şuanda çeliğe devam
Cvp: Günün Tıraşı - papillon21 - 02/06/2014
DE makineler,traş sabunu,traş fırçası,şap vb gereçlerden bihaber yaşarken her tıraştan sonra yanardağ kraterlerine dönüşen boyun ve çene altı bölgemle ızdırap dolu bir yaşam sürerken önce lord'un saklınotalar bloğunda parfüm hobim nedeniyle gezinirken keşfettiğim geleneksel traş dünyasına ve internet gezinmeleri sonucu eriştiğim geltir foruma ne kadar teşekkür etsem azdır.bugüne kadar denemediğim yol yöntem kalmamıştı tahriş olan batıklarla sivilcilerle dolan yüzüme.ancak 3-4 hafta önce wilkinson klasik makine arko traş sabunuyla başlayan tıraş serüvenim geçen elime ulaşan edwin jagger barley makine,tabac sabun,omega pure badger fırça,diolivos çiftliği tarçınlı zeytinyağlı sabunum,bluness tıraş öncesi jeli,i.h.a cilt şapı,ossion doğal mineralli sprey,feather platinium jilet,köpürtme tası,bepanthol krem ve nivea yağsız alkolsüz kokusuz balsamla biten hayatımın en az tahrişsiz sinek kaydı traşını oldum.arko traş kolonyası +asprin formülünü de unutmamam lazım.birkaç mesajlık ve birkaç haftalık forum geçmişim olmama rağmen doğru bildiğim yanlışlardan kurtulmamı sağlayan tüm forum ahalisine teşekkürlerimi sunuyorum.artık sakallarımla başa çıkabilecek seviyeye gelebildiğimi sevinerek görüyorum.
Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 02/06/2014
(02/06/2014, Saat: 12:01)papillon21 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DE makineler,traş sabunu,traş fırçası,şap vb gereçlerden bihaber yaşarken her tıraştan sonra yanardağ kraterlerine dönüşen boyun ve çene altı bölgemle ızdırap dolu bir yaşam sürerken önce lord'un saklınotalar bloğunda parfüm hobim nedeniyle gezinirken keşfettiğim geleneksel traş dünyasına ve internet gezinmeleri sonucu eriştiğim geltir foruma ne kadar teşekkür etsem azdır.bugüne kadar denemediğim yol yöntem kalmamıştı tahriş olan batıklarla sivilcilerle dolan yüzüme.ancak 3-4 hafta önce wilkinson klasik makine arko traş sabunuyla başlayan tıraş serüvenim geçen elime ulaşan edwin jagger barley makine,tabac sabun,omega pure badger fırça,diolivos çiftliği tarçınlı zeytinyağlı sabunum,bluness tıraş öncesi jeli,i.h.a cilt şapı,ossion doğal mineralli sprey,feather platinium jilet,köpürtme tası,bepanthol krem ve nivea yağsız alkolsüz kokusuz balsamla biten hayatımın en az tahrişsiz sinek kaydı traşını oldum.arko traş kolonyası +asprin formülünü de unutmamam lazım.birkaç mesajlık ve birkaç haftalık forum geçmişim olmama rağmen doğru bildiğim yanlışlardan kurtulmamı sağlayan tüm forum ahalisine teşekkürlerimi sunuyorum.artık sakallarımla başa çıkabilecek seviyeye gelebildiğimi sevinerek görüyorum. sıhhatler olsun, geçmiş olsun
Bir defa bu tahrişsiz konforlu tıraşın tadına varmanız güzel.
ileride ayn konforu tutturamadığınız zamanlar olsa bile artık teknik hatası veya yanlış ekipman seçimi olduğunu düşüneceksiniz, pek motivasyon kaybı yaşamazsınız
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 04/06/2014
- La Toja tıraş kremi
- Omega 80005 pure bristle fırça
- Bolzano jilet(2)
- Nivea Silver Protect AS losyon
Cvp: Günün Tıraşı - error... - 04/06/2014
|