Ynt: RE: Metro market ve Keskin ticaret (Adana) - Chinaski - 01/10/2014
(01/10/2014, Saat: 18:33)Agressive Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum aldığım ürünlerin hepsini siz tecrubeli kardeşlerimden olumlu ve olumsuz görüşlerinizi bekliyorum. Başlangıç için gayet iyi bir set. Keyifli tıraşlar.
Ynt: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 01/10/2014
Uzun bir aradan sonra ilk defa parfüm aldım. After shave kullanmaya alışmıştım ama bu koku çok iyi geldi. @fahrenheit komşuma teşekkür ederim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Agressive - 01/10/2014
(01/10/2014, Saat: 18:37)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başlangıç için gayet iyi bir set. Keyifli tıraşlar.
Hocam yalnız o aldığım makine Big roc galiba çin malı çıktı ama deniyecem hoşuma gitmedi açıkcası ama genede aldım 5 tl'ye
En Son Ne Aldınız ? - Atto - 01/10/2014
Aranıza yeni katıldım. Bu ilk setim. Geleneksel tıraş işi bana göre mi bilmiyorum. Deneyeceğim. Tedarik konusunda İmpa Ticaret Mustafa Bey'e teşekkürler.
Selamlar.
Ben daha çok yerli malı ve Wilkinson tercih ettim acaba kötümü oldu astra nerenin malı ?
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - BigHillMe - 01/10/2014
(01/10/2014, Saat: 19:00)Agressive Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben daha çok yerli malı ve Wilkinson tercih ettim acaba kötümü oldu astra nerenin malı ? çekoslovak orijinli
şimdi amerikan firması urunu
ve rusyada uretılıyor
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - trache - 01/10/2014
G12
(01/10/2014, Saat: 19:05)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çekoslovak orijinli
şimdi amerikan firması urunu
ve rusyada uretılıyor
Hocam ürünlerimi beğenmişsinizdir inş yeni başlayan arkadaşlarında ürünleri gerçekten iyi atto arkadaşımız biraz masraf harcamış gibi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - BigHillMe - 01/10/2014
guzel bıgrocu kullanmayın ama
sakın sakın
guvenlı degıl
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mavi - 01/10/2014
@Atto ürünleriniz gayet güzel. Hayırlı olsun, deneyiminizi de Günün Tıraşı bölümünde paylaşırsınız.
@Agressive geleneksel tıraşla ilgili hemen her yerde bulunabilen, ilk aşamada ihtiyacınızı karşılayacak ekonomik ve temel ürünlerle işe başlamışsınız. Astra jilet tercihi yerinde olmuş. Siz de tecrübenizi Günün Tıraşı bölümüne yazarsınız.
|