Günün Tıraşı - crionics - 07/06/2014
İzmir e hoş geldiniz
Hayırlı olsun
Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - fatih4342 - 08/06/2014
Bu sabah uzun zamandır boşta duran Rimei aletin içinden çıkan jileti deneyesim geldi.Arko sabunu,içine iki üç damla kayısı çekirdeği yağı damlattığım kase içinde köpürttüm ve traşa başladım.Jiletin performansı beni çok şaşırttı.İki aydır Rimei ve ws ile traş oluyorum.İnanın şimdiye kadar olduğum traşların en konforlusu bu oldu.Jilet bir harika Eğer kesme sesi olmasa jiletin kestiğine inanmayacaktım.İki perde muazzam bir traş oldu.Ne tahriş ne yanma ne de çekiştirme.Hiç bir olumsuzluk yaşamadım.Suratım yağ gibi pürüzsüz.İç piyasada bulmayı geçtim.Bu jileti sadece dx de bulabildim ve 15.50$ gibi bir fiyatı var.Şöyle 10 $ falan olsa inanın çokça stoklayacağım bir jilet.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 08/06/2014
Wilkinson klasik
Astra yeşil (çift kağıt)
Tabac
FS 24 finest
Rebul Ice
Blueness balsam
Yeni köpürtme kasem
Wilkinson klasikten bir tane daha aldım, yüzde denemek için. Çift kağıtlı Astra yeşil ile muazzam iş çıkarttı. Üç perdede süper konforlu, tertemiz traş. Bıyık ve çenede biraz zorlandım ama sonuç çok iyi.
Tabac, bu konforlu traşta etkisini es geçmeyelim. Koku desen koku, köpük desen köpük, yastıklama, nemlendirme ... Tabac gibisi yok . Yeni aldığım seramik kase (ortasında kabartma çiçek deseni mevcut, köpürmeye çok katkısı var) ile çok güzel krema gibi köpük yaptım. Düzgün bir kase buldum sonunda traşa uygun.
RE: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 08/06/2014
@onlytnt nerdeyse ayni ekipmanlarla tiras oldum bu sabah. Sihhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 08/06/2014
Size de sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - hedehodo - 08/06/2014
Simpson Ch3 manchurian
MWF
filarmonica
Zaza alum block
simpson balsam
Sonuc : bbs
Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 09/06/2014
fs 26mm finest
R89
cella
Polsilver
pereja tütün
--------
2 günlük sakal--->sinekkaydı tıraş
sonunda meşhur cellayı deneyebildim.sadece sabunu test edebilmek için
Diğer ekipmanları en sevdiğim ekipmanları seçtim. Yorum yapmak için erken ama celladan olumlu elektrik aldım.
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 09/06/2014
(07/06/2014, Saat: 18:33)crionics Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İzmir e hoş geldiniz
Hayırlı olsun
Sıhhatler olsun.
Hoş bulduk, çok teşekkürler. Ankara'da traş malzemeleri nerelerde bulunur biliyordum fakat İzmir'de ne nerde öğrenmem lazım. Birde ev Urla'da olunca merkeze çok uzağım kargo firmaları bile haftada 1 eve teslime çıkıyorlarmış buralarda. Artık merkeze indikçe kemeraltında olsun konakta falan olsun berber toptancılarına uğrayacağım teker teker. Keşke İzmir'de de bir İMPA olsa
Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 09/06/2014
Ogrenciyken, berberim Kemeraltindan hep alirdi malzemelerim
Günün Tıraşı - theunnamed - 09/06/2014
|