Cvp: Günün Tıraşı - Özgür Burak - 11/06/2014
Bu da benim cep telefonundan
Cvp: Günün Tıraşı - pars - 11/06/2014
Özgür Burak hocam, açılmamış arkoyla nasıl tıraş oldunuz?
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 11/06/2014
(11/06/2014, Saat: 21:50)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özgür Burak hocam, açılmamış arkoyla nasıl tıraş oldunuz?
Yönetim her daim iş başında
(11/06/2014, Saat: 21:50)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özgür Burak hocam, açılmamış arkoyla nasıl tıraş oldunuz?
günün birinde bu soruyu bekliyordum hocam stok olunca ben de açılmamış hazır paketlerden birini koyuyorum hocam şık görünsün diye
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 11/06/2014
Kokusu gitmesin diye bende böyle kullandıktan sonra folyosunu kapatıyorum geri
Hocam genelde uygulanan bir yöntem. Hatta geçen bir arkadaş atıfta bulunmuştu, tıraş için ayrı foto için ayrı stok diye.
(11/06/2014, Saat: 21:59)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tıraş için ayrı foto için ayrı stok diye. Üstadım af buyurun ama bu kısmı anlayamadım
Bazı arkadaşların günün tıraşında fotoğrafını çektikleri ürünler sanki kullanmak için değil fotoğraf için stokta gibilerinden bi mesaj yollamıştı birisi. Kullanmaya kıyamaz insan. Ben de bikaç defa kullandığımı değil yedeği fotoğraflamıştım. Şimdi sizin de aynısını yaptığınızı görünce takılayım dedim.
Yani aslında ışıl ışıl bir makina ya da ekipman görünce imreniyorum da biraz. İlk heves geçince tıraş sonrası makinayı,kaseyi tası tarağı bi silkeleyip kaldırıyorum ben, özene bezene silmeyi bırakalı hayli zaman oldu.
(11/06/2014, Saat: 22:14)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazı arkadaşların günün tıraşında fotoğrafını çektikleri ürünler sanki kullanmak için değil fotoğraf için stokta gibilerinden bi mesaj yollamıştı birisi. Kullanmaya kıyamaz insan. Ben de bikaç defa kullandığımı değil yedeği fotoğraflamıştım. Şimdi sizin de aynısını yaptığınızı görünce takılayım dedim.
Yani aslında ışıl ışıl bir makina ya da ekipman görünce imreniyorum da biraz. İlk heves geçince tıraş sonrası makinayı,kaseyi tası tarağı bi silkeleyip kaldırıyorum ben, özene bezene silmeyi bırakalı hayli zaman oldu. Anladım sayın hocam, aslında paylaşmadan önce acaba böyle düşünülür mü diye aklıma gelmişti ancak gerçekten tıraş olmuştum az önce Usturada ki parlaklık ta yağdandır, tıraştan sonra kayışlayıp pamukla yağ sürdüm bir de resimde ışık kullanınca sanırım ışıl ışıl durdur Ben lavaboda resim çekemiyorum elim ayağım su köpük olduğundan o yüzden tıraş bitimi çekiyorum hep hocam, anlayışınız ve hoş görünüz için yine de teşekkür ederim
Günün Tıraşı - GartBnx - 11/06/2014
|