Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 16/06/2014
(16/06/2014, Saat: 01:04)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Güzel alet, abi
Günün Tıraşı - theunnamed - 16/06/2014
Tıraş aleti jileti hiç bükmüyor, dümdüz duruyor. Kesiminde yakın tıraş adına bir fark sezdim ancak bir R41 i bilmediğim için karşılaştırma yapamadım. Elimdekilerin çoğundan yakın tıraş verdi sanki.
Shavemac 5.-6. kullanımın ardından biraz daha yumuşadı gibi. İstediğim kıvamda bir fırça olacağa benziyor. Kıl yoğunluğu sebebiyle yüzde köpürttüğüm için köpük sanki fırçanın içine hiç geçmiyor, kılların ucunda kalıyor gibi. Bu sebeple köpüğü hapsettiğini söyleyemiyorum pek.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 16/06/2014
- TOBS Lime sabun
- 24 mm super badger
- EJ89
- Gillette 7 O'Clock Sharp Edge
- Rebul Ice
Gillette 7 O'Clock Sharp Edge mükemmel bir jilet dostlar. Her kullandığımda tekrar farkediyorum. Rebul Ice ise kolonya sevmeyen beni bile kendine çekti.
Cvp: Günün Tıraşı - trache - 16/06/2014
(16/06/2014, Saat: 09:38)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraş aleti jileti hiç bükmüyor, dümdüz duruyor. Kesiminde yakın tıraş adına bir fark sezdim ancak bir R41 i bilmediğim için karşılaştırma yapamadım. Elimdekilerin çoğundan yakın tıraş verdi sanki.
Shavemac 5.-6. kullanımın ardından biraz daha yumuşadı gibi. İstediğim kıvamda bir fırça olacağa benziyor. Kıl yoğunluğu sebebiyle yüzde köpürttüğüm için köpük sanki fırçanın içine hiç geçmiyor, kılların ucunda kalıyor gibi. Bu sebeple köpüğü hapsettiğini söyleyemiyorum pek.
Traş Aleti nedir ?
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 16/06/2014
Markası yok üstad, kenarları oval şekilde. Fransız olabilir diye düşünüyorum.
(16/06/2014, Saat: 10:34)trache Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Traş Aleti nedir ?
Cvp: Günün Tıraşı - error... - 16/06/2014
(16/06/2014, Saat: 09:38)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraş aleti jileti hiç bükmüyor, dümdüz duruyor. Kesiminde yakın tıraş adına bir fark sezdim ancak bir R41 i bilmediğim için karşılaştırma yapamadım. Elimdekilerin çoğundan yakın tıraş verdi sanki.
sıhatler olsun...
Cvp: Günün Tıraşı - puchacz - 16/06/2014
Paris dönüşü, ordan aldığım:
Real Shaving Company Sensetive Skin krem,
Mennen Green Tonic losyon,
Gillette Bleue Extra jileti kullandım.
4 günlük sakalım vardı, kremi bol kullandım ve yüzde köpürttüm, jileti ilk defa kullanıyorum ama takılmadan 3 perdede tamamladım tıraşımı. Losyon mentollü epeyce. Kremin üreticisi TOBS, T&H kremlerini de üretiyormuş sanırım. Kokusu hafif, özellik arz etmeyen ama rahatsız edici de olmayan bir koku.
Selamlar.
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 16/06/2014
Paris havası esti
(16/06/2014, Saat: 23:35)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Paris dönüşü, ordan aldığım:
Real Shaving Company Sensetive Skin krem,
Mennen Green Tonic losyon,
Gillette Bleue Extra jileti kullandım.
4 günlük sakalım vardı, kremi bol kullandım ve yüzde köpürttüm, jileti ilk defa kullanıyorum ama takılmadan 3 perdede tamamladım tıraşımı. Losyon mentollü epeyce. Kremin üreticisi TOBS, T&H kremlerini de üretiyormuş sanırım. Kokusu hafif, özellik arz etmeyen ama rahatsız edici de olmayan bir koku.
Selamlar.
Günün Tıraşı - puchacz - 17/06/2014
(16/06/2014, Saat: 23:43)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Paris havası esti
Hocam çarşamba günü de siz estirirsiniz
Günün Tıraşı - GartBnx - 17/06/2014
|