Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 25/06/2014
(25/06/2014, Saat: 13:40)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fs 26 mm
Progress
Polsilver
Martin amca lavantalı
Blueness mavi balsam
Sıhhatler olsun,foto yok mu ?
Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 25/06/2014
Sağol üstad foto için üşendim
Ürünlere yorum yazacaktım ona da üşendim fırsat buldukça ürünlerin kendi konularına eklerim dedim
(25/06/2014, Saat: 13:57)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağol üstad foto için üşendim
Ürünlere yorum yazacaktım ona da üşendim fırsat buldukça ürünlerin kendi konularına eklerim dedim
Günün tıraşı konusu yan gelip üşenme yeri değildir
Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 25/06/2014
Günün Tıraşı - Pilot - 25/06/2014
Progress
Omega domuz
Arko sabun
L'OCCITANE Pre-Shave oil
Nivea sensitive Balsam
Zaza sap
Ilk Perde 3. Ayar
Ikinci perde 2. Ayar
Ucuncu perde 1.5 ayar
Sonuc; bogazin alti tahris diger her taraf cok iyi. Progress'in ayarlarina hala alisamadim arko'da da sanirim kopuk cok kuru oldu. Ne kadar kopugunu ve kokusunu cok sevsem de. Arko'da nemlendiricilik cok kotu. Ikinci handicap'i benim icin ilk perdeden sonra sabunun suratimi hafif yakiyor olmasi.
Not; L'OCCITANE Pre-Shave oil husran cikti yada Ben az kullandim. Bir ise yaramiyor cok kullansak
Bu Sefer 3 haftada biter.
Sent from my iPad using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 25/06/2014
(25/06/2014, Saat: 17:02)Pilot Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Progress
Omega domuz
Arko sabun
L'OCCITANE Pre-Shave oil
Nivea sensitive Balsam
Zaza sap
Ilk Perde 3. Ayar
Ikinci perde 2. Ayar
Ucuncu perde 1.5 ayar
Sonuc; bogazin alti tahris diger her taraf cok iyi. Progress'in ayarlarina hala alisamadim arko'da da sanirim kopuk cok kuru oldu. Ne kadar kopugunu ve kokusunu cok sevsem de. Arko'da nemlendiricilik cok kotu. Ikinci handicap'i benim icin ilk perdeden sonra sabunun suratimi hafif yakiyor olmasi.
Not; L'OCCITANE Pre-Shave oil husran cikti yada Ben az kullandim. Bir ise yaramiyor cok kullansak
Bu Sefer 3 haftada biter.
Sent from my iPad using Tapatalk
İlk perdede boğaz-boyun altını yukarıya doğru tıraş et komşum, ikinci dede üçüncü perdede yavaşça aşağı doğru makineyi serbest bırak yeter. Tahriş devam ediyorsa boyun bölgesini aşağı doğru tıraş etmeyi bırak. Sakalın tersine almak tahrişin birinci nedeni.
Cvp: Günün Tıraşı - Pilot - 25/06/2014
Ilk perdeyi hep yukari dogru aliyorum. 2. Perdeyi tersten aliyorum.
Tavsiyenizi denicem oda ise yaramazsa ikinci perdeyi 5. Ayar yukari dogru alirim artik.
Yeni ayarlı alet kullanan arkadaşlar:
İlk kullanımlarda 3. Ayarı geçmeyin
3 perde olacaksaniz
1.perde 1.ayar
2.perde 2.
3.perde 3.ayar
Şeklinde piramit yükselme daha konforlu olabilir
Dumrul hocam bu tavsiye size de lazim olacak: )
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 25/06/2014
(25/06/2014, Saat: 18:57)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dumrul hocam bu tavsiye size de lazim olacak: )
Aldım ben mesajı
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 26/06/2014
Sabun : Petal Pusher-Stream Silver Rum
|