Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 26/06/2014
(26/06/2014, Saat: 13:32)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabun : Petal Pusher-Stream Silver Rum
Dumrul'un domuzlarına bakınca domuz alasım geliyor
Yakında ''Dumrul'un Kabarık Domuzlarına Hayran Olanlar'' grubunu kuracağız
Günün Tıraşı - puchacz - 26/06/2014
(26/06/2014, Saat: 15:29)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dumrul'un domuzlarına bakınca domuz alasım geliyor
Sahiden her tıraşı ayrı bir sanat eseri Dumrul üstadın
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 26/06/2014
DD Den önce
DD Den sonra
Cvp: Günün Tıraşı - inceptum - 26/06/2014
Kupkuru fırça,açılmamış jilet,ne olduğu belli olmayan bir teneke sabun kabı,seviyesi hiç değişmeyen aftershave...Bu traş hiç gerçekleşmemiş Dumrul hoca yeme bizi şimdi
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 26/06/2014
Almanya macindan önce:
Nightdivers K-Twin with TGN 2Band
ToOBS Jermyn Street Collection Soap
Vintage Apollo Razor
Astra Blue Blade
ToOBS Jermyn Street Collection After Shave
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 27/06/2014
Progress 500
Polsilver SI
Cella
FS 24 finest
Rebul limon
LaToja balm
İlk dörtlü benim için elimdeki ekipmanlar arasında mükemmel kombinasyon gibi bir şey.
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 27/06/2014
(26/06/2014, Saat: 15:29)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dumrul'un domuzlarına bakınca domuz alasım geliyor
Çok savaşıyorum bu domuzlarla çookk Onurstyle'a teşekkür ederim fırça oldukça yumuşak bir fırça uçları açılınca daha bir güzel olacak.
(26/06/2014, Saat: 16:13)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sahiden her tıraşı ayrı bir sanat eseri Dumrul üstadın
Teşekkür ederim üstadım
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 27/06/2014
(26/06/2014, Saat: 21:48)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kupkuru fırça,açılmamış jilet,ne olduğu belli olmayan bir teneke sabun kabı,seviyesi hiç değişmeyen aftershave...Bu traş hiç gerçekleşmemiş Dumrul hoca yeme bizi şimdi
alınmadım hocam, fırçayı kurulamıştım ondan şey olmuştur
Cvp: Günün Tıraşı - puchacz - 27/06/2014
İki gün önce Feather ve R41 ile olduğum tıraşı hala hissediyorum, sanırım fazla agresiflik bana uymuyor. Wilkinson'un yumuşaklığı güzel fakat jileti bükmediği için fazla konfor alamadım. Tıraş kolonyasının içinde de ezilmiş 10 adet aspirin var
Hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar...
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 27/06/2014
(27/06/2014, Saat: 10:38)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
İki gün önce Feather ve R41 ile olduğum tıraşı hala hissediyorum, sanırım fazla agresiflik bana uymuyor. Wilkinson'un yumuşaklığı güzel fakat jileti bükmediği için fazla konfor alamadım. Tıraş kolonyasının içinde de ezilmiş 10 adet aspirin var
Hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar...
Sıhhat ler olsun
41 ile tahriş olanı askerlikten muaf tutuyorlar. Çürük veriyorlarmış : )
|