Ynt: En Son Ne Aldınız ? - Eskiuyebyr - 13/11/2014
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - emre-sti - 13/11/2014
(13/11/2014, Saat: 11:31)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cihankeskin
Komşum açıklama için teşekkürler. Yalnız ben sadece camdaki çıkmayan izleri temizlemek için bir şey arıyorum. Ne zaman oldu bilmiyorum muhtemelenni bir ağacın altına park ettiğim zaman cama şeffaf sıvı bir şey damlamış ona da toz yapışmış şimdi çimento gibi olmuş onlar. Ne yaptıysam çıkmadı, ön cama çimento sıçramış gibi duruyor. 1-3 cm çaplı minyatür lekeler.
Clay bar sonrası zaten polisaj istiyormuş, benim elimde o imkan yok. Yinede Teşekkürler =)
kaportaya yapılacak pasta/hare giderme/cila için ön hazırlıktır clay bar, cama polisaja gerek yok... Camdaki küçük çizikler içinmde seryum oksit öneriliyorr. ama benim kokteyl sizin derdinizi çözer çözmese kil halleder
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Mehmet Kiraz - 13/11/2014
(12/11/2014, Saat: 12:15)mgencer05 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı sabahlar...
Impa ticaretten,
-merkur progress (kısa sap)
-proraso traş kremi(mavi)
-speick traş kremi
-wilkinson traş kremi (klasik)
-loreal aftershave
-wilkinson Classic aftershave
-wilkinson ocean aftershave
-brut sabun
-3 paket jilet
Dört farklı sabun denememe rağmen her seferinde yüzümde aynı kuruluk ve gerginlik hissi oluşunca ve arko traş kremi deneyiminden sonra kremlerin cildime daha iyi geldiği sonucuna varıp kremlere yöneldim.ayrıca ilk makinam olan EJ 89 göre progressin tıraşını daha çok sevdim.forumdaki maskülen ve klasik diye bahsedilen aftershave leri kullandıkdan sonra olumsuz eleştiriler alıp (özellikle eşimden)koku tercihimi değiştirdim.en çokta arkadaşımın PINAUD ,Old Spice kokularına yaptığı dedemin odası da böyle kokardı yorumu çok dokundu
Alışveriş sürecinde sorularıma açıklayıcı cevaplar verip karar vermemde yardımcı olan Mustafa Bey'e teşekkür ederim.
Komşum Brut tıraş sabunu mu kastettiğiniz ? merak ettim eğer öyleyse performansı nasıl
En Son Ne Aldınız ? - mgencer05 - 13/11/2014
Belirtmeyi unutmuşum yazığım listede,banyo sabunu aldığım komşum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - cosa_nostra - 13/11/2014
Evet fazla söze gerek yok sanırım Ertan beye teşekkürler
RE: En Son Ne Aldınız ? - Straht - 13/11/2014
@cosa_nostra
Haydaa, komşum yapmayın bunu =) Bu nasıl bir güzellik, güzel günlerde kullanın. Sap malzemesi nedir? Markalık kısmı pirinç mi?
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - eskiuyemnt - 13/11/2014
Budur....
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - cosa_nostra - 13/11/2014
Teşekkürler daha iyileri sizlere olsun sap kısmı ve üstü altın kaplama sap imitasyon sedef
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - zanshin - 14/11/2014
Güle güle kullanın.
Ertan Bey'den ben de bir kargo bekliyorum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 14/11/2014
Komşum hepsi harika görünüyor, keyifli tıraşlarda kullanılsın. Ben Ertan Bey'in kendisini bekliyorum ama hala ulaşamadım
|