RAZORUS - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Buradan Aldım (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=23) +--- Konu Başlığı: RAZORUS (/showthread.php?tid=8139) |
Cvp: RAZORUS - MetsGo - 18/12/2019 Razorus’tan son alışveriş deneyimimi paylaşmak istiyorum . Yeniyıl hediyesi olarak proraso nun sakal bakım setinden 3 adet satın aldım . Setler yanları sticker bandrol ile kapatılmış metal kutuda geldi yani üreticiden sonra herhangibir açılma veya müdahale söz konusu değil . Setlerin ikisinin içindeki sakal bakım balsamları kapaklarının tam oturmamış olması nedeniyle akıtmıştı . Kendilerine mail attığımda geri göndermeme gerek olmadığını fotoğrafların yeterli olduğunu hemen yeni balsamları kargoya vereceklerini söylediler ve verdiler . Buraya kadar ki kısım bir çoğumuzun bildiği kanıksadığı alışkın olduğu kaliteli ve dürüst esnaflığı razorus un . İşin extrası , ben ürünleri aldıktan ve bana ulaştıktan sonra Yılbaşı indirimleri olduğunu ve aldığım ürünlerde fiyat indirimine gidildiğini belirttiler . Ürünleri daha eksiksiz almamış olduğumdan bu indirimde hakkım olduğunu düşünerek , aradaki fiyat farkını hesabıma hediye çeki olarak yüklediler . Burası hakikaten göz yaşartır , duygulandırır bir yaklaşım . Kendilerine çok çok teşekkür ederim , bu nezaketlerinden ötürü . RAZORUS - -mali - 18/12/2019 (18/12/2019, Saat: 01:02)MetsGo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Razorus’tan son alışveriş deneyimimi paylaşmak istiyorum . Hayırlı olsun komşum güzel günlerde kullanın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: RAZORUS - JohnLocke - 18/12/2019 Gerçekten on numara hareket. Ürünleriniz hayırlı olsun. Cvp: RAZORUS - MetsGo - 18/12/2019 Teşekkürler @mali komşum , aslımda ben kullanmayacağım sakaldan vazgeçemeyen bir kaç dostuma almıştım , paketin içinde akmış olan ve iadesi istenilmeyen 2 balsamıda bugün sakallı 2 arkadaşıma verdim. Bu arada ürünler ve kokular süper Wood spice Vetiver Ve azure lime ( tıraş kremini kullanmıştım o da çok iyiydi ) Bu serilerin tıraş kremleri ve kolonyaları ( losyon ) kullanılabilir bence , kokuları harika . Cvp: RAZORUS - kiwi21 - 18/12/2019 (18/12/2019, Saat: 01:02)MetsGo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Razorus’tan son alışveriş deneyimimi paylaşmak istiyorum . Harika bir esnaflık örneği. Tebrikler. Cvp: RAZORUS - Sh@dow - 18/12/2019 Herşeyin para olmadığı insana olan güveninde önemli olduğun gösteren çok güzel bir örnek olmuş. Tebrikler. Cvp: RAZORUS - 40tansonra - 19/12/2019 Az önce ben de sitelerinden Yaqi 4’lü stand, 7 o’clock renkleri, Rapira renkleri ile asco, lord, ws, BIC jiletlerden oluşan küçük bir sipariş geçtim. Arko kase sabun hediyesi de gelir herhalde. Cvp: RAZORUS - dbkan - 19/12/2019 (19/12/2019, Saat: 00:53)40tansonra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Az önce ben de sitelerinden Yaqi 4’lü stand, 7 o’clock renkleri, Rapira renkleri ile asco, lord, ws, BIC jiletlerden oluşan küçük bir sipariş geçtim. Arko kase sabun hediyesi de gelir herhalde. Benim 150 tl altı siparişe , sağ olsun gönderdiler. Her zamanki gibi Razorus'tan : " çok güzel hareketler" Cvp: RAZORUS - grknclk - 21/12/2019 Bende dün tras bıçakları ve 2 adet praraso sabun aldım 150 tl den fazla sanirim arka kase sabun hediyesi ile gelecek. Razorus tan ilk alisverisim olacak. Cvp: RAZORUS - Shavette - 25/12/2019 Bireysel anlamda nezaketi olan, alışveriş ahlâkı ve bilgi paylaşımı olan, maillere içtenlikle cevap veren, hatta kayboldu sanılan kargoyu "bize ne canım sattık gitti" demeden bir mail sonrası 5 dk içerisinde kargoyu arayıp dönüş yapan, jest hediyeleri ve harika paketlemeleri olan kuruluşa Razorus denir ve memnuniyetle alışveriş yapılır... Noyan Bey ve ekibine sevgiler saygılar |