Saat meraklısı var mı? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Saat meraklısı var mı? (/showthread.php?tid=963) |
Saat meraklısı var mı? - Lord Sparhawk - 04/08/2013 Hayır tipsol komşum benim değil, netten toplayıp koydum. Ama alma listeme ekleyebilirim belki, büyük çapı, okunaklı kadranları ve çekici kordonuyla güzel bir saat gibi geldi. Çok da pahalı değil. 600 dolar civarı. Saat meraklısı var mı? - eskiuyemnt - 04/08/2013 (04/08/2013, Saat: 15:24)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Okulda ceza profesörü Ahmet Danışman hocamız vardı. Bunun aynısını kullanırdı. Sınıfa geç kalan biri olduğunda, kızıp bağırmadan önce saatinin markasını sorardı. Allah selamet versin ne deyim, üç senede geçtim o dersi Saat meraklısı var mı? - tipsol - 04/08/2013 (04/08/2013, Saat: 19:38)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayır tipsol komşum benim değil, netten toplayıp koydum. Ama alma listeme ekleyebilirim belki, büyük çapı, okunaklı kadranları ve çekici kordonuyla güzel bir saat gibi geldi. Çok da pahalı değil. 600 dolar civarı. Hamilton kalitesi ile kendini kanitlamis bir saat firmasi benim nazarimda tissot un bir tik ustu oris in bir tik alti. cok guzel bir model evladiyelik. Saat meraklısı var mı? - Lord Sparhawk - 04/08/2013 (04/08/2013, Saat: 19:46)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04/08/2013, Saat: 19:38)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayır tipsol komşum benim değil, netten toplayıp koydum. Ama alma listeme ekleyebilirim belki, büyük çapı, okunaklı kadranları ve çekici kordonuyla güzel bir saat gibi geldi. Çok da pahalı değil. 600 dolar civarı. Orisler güzel ama fiyat olarak çok arada kalıyorlar. Bir de marka adı olarak benim kulağıma son derece düşük prestijli gibi geliyor psikolojik olarak. Eli yüzü düzgün modelleri de 1200-1500 dolardan başlıyor. Ben oris'e o parayı vereceğime alman otomatik alırım nomos ve stowa gibi. Saat meraklısı var mı? - Lord Sparhawk - 04/08/2013 (04/08/2013, Saat: 19:59)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yorum: #433 Tam 5 dakika sonra soruna yanıt vermişim Onu demiyorum, sonra yazdım ya bir saate "ben böyle saatleri kaba tokmak gibi buluyorum" falan diye. Ona hiç bir şey yazmayınca, dedim kıl oldu bu, hadi biraz daha kızdırayım. Saat meraklısı var mı? - tipsol - 04/08/2013 (04/08/2013, Saat: 20:42)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çin mekanizması Sea Gull için hep iyi yorumlar okuyorum zaman zaman nette (sanırım ETA'dan klonlamışlar).Bu kasa modelini nerden tırtıkladılarsa iyi iş becermiş Çinliler...Kadrana rakamların dizilişi hariç hayran oldum. Üstadım saat nomos replikasi http://www.nomos-glashuette.com/en/watches/tangomat/ Saat meraklısı var mı? - Lord Sparhawk - 04/08/2013 Rodina da güzelmiş, birebir nomos replikası, daha doğrusu nomos taklidi. Replika değil bu içinde sea gull oto makina var ki, sea gull yıllardan beri kaliteli ve uzun ömürlü oto makineler üreten bir çin firması. Yani öyle çakma bir replika değil. Ama yine de buna vereceğim bir 130 dolar, hayalim seiko sarb parasından 130 dolar çalmam olur. O yüzden -must resist- Saat meraklısı var mı? - sifujack - 05/08/2013 babamın saati bu modelden,yıllar önce takmayı bıraktı, geçen senelerde bakım yaptırdım arada yağı kurumasın diye takıyorum,çok beğeniyorum Saat meraklısı var mı? - hsnmrycl - 10/08/2013 bugün canlı canlı inceledim. kolumda denedim. ve aşık oldum. zenith el primero 36000 bph 36000 lira liste fiyatını peşin ödemede 25000 yaptılar. ama iş ciddiye binerse biraz daha iner diye düşünüyorum. Saat meraklısı var mı? - Lord Sparhawk - 10/08/2013 (10/08/2013, Saat: 21:35)hsnmrycl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bugün canlı canlı inceledim. 36binlik mekanizma süpermiş de, görsel olarak hiç 25bin'in saati gibi görünmüyor. Bu paraya day date mi alırsın, iwc mi, panerai mi grand seiko spring drive veya jaeger mi? Ben bunu bedava verseler direk satıp iwc alırdım |