Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 29/11/2014
Zazahan'dan aldığım NOS ERN ustura, hakkında çok bilgi bulamadım ama sanıyorum çok eski olmayan bir seriden. Üzerinde ufak tefek kiri var ama çok basitçe temizlenebilir. Ağzı fabrikada açılmış ama sanırım biraz touch-up istiyor. Yanında Superinox Bolzano jileti görünce denemek için aldım. Farklı paket belki eski bir üretimdir.
Fotoğraflar titrek çıkmış kkusura bakmayın.
RE: En Son Ne Aldınız ? - Straht - 29/11/2014
@Chinaski
Güzel günlerde kullanın komşum. Altın işlemesindeki minik kalyon figürüne bayıldım, sap rengi de çok hoş ama herşeyden öte o bir Ern=) Keyifli tıraşlar dilerim
Ynt: RE: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 29/11/2014
(29/11/2014, Saat: 15:35)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski
Güzel günlerde kullanın komşum. Altın işlemesindeki minik kalyon figürüne bayıldım, sap rengi de çok hoş ama herşeyden öte o bir Ern=) Keyifli tıraşlar dilerim Teşekkürler Straht komşum, sizin Filly'ye rakip olamaz ama ERN u de severiz figürü gercekten cok güzel. Çeliği hakkında tecrübe ettikçe yorum yazarım.
En Son Ne Aldınız ? - nihilistraki - 29/11/2014
@Chinaski çok güzel görünüyor, iyi günlerinizde kullanın.
Ynt: RE: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 29/11/2014
(29/11/2014, Saat: 15:49)nihilistraki Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski çok güzel görünüyor, iyi günlerinizde kullanın. Teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olaun.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - cosa_nostra - 29/11/2014
@chinaski hayırlı olsun üstadım hala ellerinde var mı ERN bundan 1 sene öncede ben almıştım 2 ay önce sordum yok dediler çok memnun kaldım ben çeliği gayet güzel ne kadar aldınız acaba
Ynt: RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 29/11/2014
(29/11/2014, Saat: 16:37)cosa_nostra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @chinaski hayırlı olsun üstadım hala ellerinde var mı ERN bundan 1 sene öncede ben almıştım 2 ay önce sordum yok dediler çok memnun kaldım ben çeliği gayet güzel ne kadar aldınız acaba Teşekkürler cosa_nostra hocam. Ellerinde daha var. Denizli Pazarı diye bir dükkandan aldım ben.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ooppss - 30/11/2014
ekkonomik.com dan(REKLAM FİLTRELENMİŞTİR)
astra yeşil
omega 81052
brut stick deodorant
wilkinson sword aldım
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - cosa_nostra - 30/11/2014
Koleksiyona bir parça daha
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - flame2013 - 01/12/2014
(30/11/2014, Saat: 15:38)cosa_nostra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Koleksiyona bir parça daha
Hayırlı olsun hocam muazzam görünüyor.Maşallah
|