Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 11/08/2014
(11/08/2014, Saat: 01:12)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstek ve imkan varsa ertelemeyin !
4,5 tane farklı taş,kemer,macun,paddle strop tamamdır.
Ağzını bozmak ve tutturmak için bir antika ustura ! Senesinde bileme ustası Üstat biraz bekliyorum önce çelik usturaya tam olarak alışayım sonrasında düşünüyorum. Ustalık kısmını sanmıyorum 1-2 senede kazanabileyim ama şimdi başlarsam Derby ile yarışırım seneye
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 12/08/2014
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 13/08/2014
- Barbon tıraş kremi
- Omega 10051 pure bristle fırça
- EJ89L
- Gillette 7 O'clock Super Platinium
- Aqua Velva Ice Blue AS
Yeni oyuncaklarla bir tıraş olayım dedim, çok keyifli ve ferah bir tıraş oldu. Ürünleri ayrı ayrı kendi başlıklarında yorumlamaya çalışacağım. Herkese iyi günler.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 15/08/2014
- Cella sabun
- Omega 10051 Pure bristle fırça
- EJ89L
- Gillette 7 O'clock Sharp Edge
- Gillette AS Balsam
- Aqua Velva Ice Blue AS Losyon
Cella nın kokusu ve nemlendiriciliği sayesinde keyifli bir tıraş oldu.
Ynt: Günün Tıraşı - Chinaski - 16/08/2014
Dostlar forumda tıraş olmama kampanyası mı oldu? Ben sabah ilk iş bu başlığa bakıp güne güzel başlıyorum
- eskiuye3315 shaving soap (ortaya karışık)
- 24 mm Super Badger (by ihtilaf)
- Taylor Sheffield SR (whippeddog)
- Gillette Balsam
- OldSpice classic AS
Yeni usturaya alışma evresi. Biraz tahriş yaşadık bugün.
Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 16/08/2014
Derby sabun+nivea sensitive krem
Progress
Personna blue
Fs 26mm
Paşabahçe çay kolonyası
Eldeki malzemelerle sanırım son tatil tıraşı
Ynt: RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 16/08/2014
(16/08/2014, Saat: 17:33)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Derby sabun+nivea sensitive krem
Progress
Personna blue
Fs 26mm
Paşabahçe çay kolonyası
Eldeki malzemelerle sanırım son tatil tıraşı Ferah ferah hocam sıhhatler olsun. Ben Old Spice classic i beğendim ama yazın olmuyor. En iyisi serin kolonya ve ya mentollü AS
Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 16/08/2014
(16/08/2014, Saat: 17:50)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ferah ferah hocam sıhhatler olsun. Ben Old Spice classic i beğendim ama yazın olmuyor. En iyisi serin kolonya ve ya mentollü AS sağolun hocam sizede sıhhatler olsun
old spice beni bozdu
Kokusunu hatırlamadığımdan hindistandan sipariş vermiştim(orijinal eski versiyon ile aynı diye) bana çok ağır ve fazla karanfilli geldi. Türkiyede satılanlar nasıldır bilmiyorum ama o da ağırdır herhalde. Yazın kolonya iyi geliyor gerçi ben kışında bolca kullanıyorum
RE: Günün Tıraşı - Chinaski - 16/08/2014
Bana da Amerika'dan bir sipariş ile birlikte tek kullanimlik ufak bir pakette geldi. Orjinal kokusunu ben de hatırlamıyorum yıllar oldu koklayalı
Günün Tıraşı - theunnamed - 16/08/2014
|