Ynt: RE: Günün Tıraşı - Chinaski - 16/08/2014
(16/08/2014, Saat: 18:38)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun üstat. Makineyi çıkaramadım kimlerdendir?
Günün Tıraşı - theunnamed - 16/08/2014
Teşekkürler üstad. Alet GEM ClogPruf.
Günün Tıraşı - Straht - 16/08/2014
Fırça: Mighty Midget Bugün daha ilk defa kullandım, içindeki pure badger kıllar nedeniyle biraz batıcı olsada ben çok sevdim. Boyutuna bakmadan hem tasta hem yüzde inanılmaz köpük yapıyor. Aynı anda aldığım Semogue 1305 dün denediğim zaman bu ufaklığın yanına bile yaklaşmadı, daha break in olmadı tabi ama bu ufaklıktan da hiç böyle bir performans beklemiyor insan =) Dipnot: Fırça üzerindeki köpük 3 perde traştan sonra kalan köpüktür=)
TOBS Grapefruit harika kokuyor, bunuda ilk kullanışım, köpük falan performansını yazmıyorum zaten forumdaki herkes performansından memnun TOBS ürünlerinin. Ben kokusunu anlatıyım biraz; kapağını açtığınız anda sanki biri tam burnunuzun önünde bir greyfurt kesmişcesine ferah ve hafif limoni bir koku karşılıyor sizi. Köpürtmeye başladığınız zaman koku limoni keskinliğini kırmızı bir greyfurt kokusuna bırakarak yumuşuyor ve traş boyu sizi bırakmıyor.
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 16/08/2014
Sihhatler olsun
@Chinaski
@ooppss
@theunnamed
@Strath tekrar hoş geldiniz : )
Günün Tıraşı - Straht - 16/08/2014
@ihtilaf Hoş bulduk, Teşekkürler üstad =)
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 16/08/2014
teşekkürler @ihtilaf üstad. Perhizi bozdum bugünlük
Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 17/08/2014
(16/08/2014, Saat: 22:09)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sihhatler olsun
@Chinaski
@ooppss
@theunnamed
@Strath tekrar hoş geldiniz : )
Teşekürler üstad sizinde sakallar fora herhalde epeydir göremiyoruz
Cvp: Günün Tıraşı - inceptum - 17/08/2014
1 haftadır ucuz 3 bıçaklı BIC kartuş kullanıyorum,imkan kısıtlılığından.
Yarın R41 + feather günü,psikopatlarıma tekrar ulaştığım için mutluyum.
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 17/08/2014
(17/08/2014, Saat: 00:54)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekürler üstad sizinde sakallar fora herhalde epeydir göremiyoruz
Jiletli,Çelik ve SE GEM vs konuda uçuyor
Bu yaşlı adam bu kadar heyecana gelmez: )
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 17/08/2014
(17/08/2014, Saat: 03:13)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1 haftadır ucuz 3 bıçaklı BIC kartuş kullanıyorum,imkan kısıtlılığından.
Yarın R41 + feather günü,psikopatlarıma tekrar ulaştığım için mutluyum.
İbret alın gençler
Bir haftadan bir şey olmaz deyip ...
Mike' s sabunlarini TR de tek alan kişi bu hallere nasıl düştü: )
|