Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 28/08/2014
hocam tek perde de dudak kenari ve cene bolgelerini almak.kesinlikle mumkun degil. her turlu teknigi denedim.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 28/08/2014
Gillette Stainless oldukça keskin ve konforlu bir jilet fakat hafif yanma yaptı bir kaç yerde. Jileti atmadım, ikinci traşında ne yapacak bakalım.
Tipsoft fırçayı yorumlamam zor. Karşılaştırma yapacak benzer bir fırçam olmadı. Ancak oluşturduğu köpük benim için efsane diyebilirim. Şimdiye kadar elde ettiğim en ipeksi, en kıvamlı köpük. Oluşan köpük son derece düzgün, parlak oluyor. Fırça oldukça yumuşak ama çok abanılmadığında yüzde yeterince gergin. Uçları bir silvertip gibi değil yanlız (ehh Manchurian). Çok iyi su tutuyor, köpüğü de yutmuyor.
Günün Tıraşı - theunnamed - 28/08/2014
Sevgili forumdaşlarıma ER 1912 ile bir tıraş deneyimi yaşamalarını öneriyorum mild bir alet ama @kerkenez üstadın da belirttiği gibi tek alet olmaya aday. İlk deemeden ötürü de olsa gerek bir clogpruf kadar yakın tıraş alamadım ama tıraşı oldukça rahattı ve jiletin o çıtırtısı cildimi kazımayıp sakalı kestiği izlenimini işitsel olarak yansıtıyor.
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 29/08/2014
Bu keyifli tıraşın tamamını GartBnx'e borçluyum kendisine çok teşekkür ederim
Kremmi,fırçamı yoksa Progres etkisimi bilemedim ama bu tıraş öncekilerden çok farklı kadifemsi bir tıraş oldu
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 29/08/2014
(29/08/2014, Saat: 01:35)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu keyifli tıraşın tamamını GartBnx'e borçluyum kendisine çok teşekkür ederim
Kremmi,fırçamı yoksa Progres etkisimi bilemedim ama bu tıraş öncekilerden çok farklı kadifemsi bir tıraş oldu
Sıhhatler olsun.....
Re: Günün Tıraşı - yigitemre - 29/08/2014
İlk günün tıraşı postu.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 29/08/2014
Barbon krem/LS 26 Finest/Bayonet 5/8\KoS balzam\Watson's AS Lotion
İlk bileme denememi dün akşam yaptım. "Chinese 12k Barber's Hone" taş üzerinde gitti geldi usturam, epey keskin oldu hatta fazla bile olmuş olmalı ki uzun zamandır tatmadığım tahrişi yaşattı bana.
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 29/08/2014
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 29/08/2014
(29/08/2014, Saat: 17:10)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun üstat takım çok uyumlu olmuş.
Cvp: Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 29/08/2014
rapiradan sonra wilkinson jilet keskin geldi ve 1-2 yere kesik attı, galiba biraz daha oturması lazım tekniğin
Ayrıca Palmolive stick pek iyi köpük oluşturmadı yüzümde
|