Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 29/08/2014
Teşekkürler @Chinaski Hocam
Yanaşık düzen disiplininde feng shui uyguladım
(29/08/2014, Saat: 18:24)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun üstat takım çok uyumlu olmuş.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 29/08/2014
(29/08/2014, Saat: 18:29)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
rapiradan sonra wilkinson jilet keskin geldi ve 1-2 yere kesik attı, galiba biraz daha oturması lazım tekniğin
Ayrıca Palmolive stick pek iyi köpük oluşturmadı yüzümde
Wilkinson jiletler ısırmayı seviyor dostum dikkat etmek şart. EJ89 ve Wilkinson jilet kombinasyonunu denemiş ve memnun kalmamıştım. Size Gillette 7 O'clock ailesini tavsiye ederim.
Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 29/08/2014
Böyle fotoğrafları görünce tekrar tekrar tıraş olasım geliyor.
(29/08/2014, Saat: 18:33)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler @Chinaski Hocam
Yanaşık düzen disiplininde feng shui uyguladım
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 29/08/2014
(29/08/2014, Saat: 18:40)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle fotoğrafları görünce tekrar tekrar tıraş olasım geliyor.
Böyle durumlarda tıraş aleti kullanmadan fırçayla yüze köpük uygulama ardından aftershave yada kolonya krizi yatıştırabilir
Günün Tıraşı - Straht - 30/08/2014
Minyatür porsukla keyifli bir tıraş daha=)
Herkese keyifli tıraşlar..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - canbaz - 30/08/2014
30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun.
bayrak cezası mı aldık başkan?!
mühle r89
perma-sharp super jilet
banat perfect fırça (eskisi dağıldı yenisini aldık )
kaseye basılmış arko sabun
paşabahçe hamam tası
rebul dark spice eau de cologne for men
Ynt: Günün Tıraşı - onur98 - 31/08/2014
Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 31/08/2014
Onur ustad, bugun yalniz degilsin. Bende Everest kullandim, fakat tiras pek keyifli olmadi. Dus ve ginseng active ile on hazirliktan sonra tirasa basladim. Kopuk vasattir, ama yesil Astrayla yildizlarimiz barismiyor. Hic memnun degilim bu jiletten. Kesme zayif ve tahrisli, arti 3-4 yerden ufak kesikler atti.
Cvp: Günün Tıraşı - challenger - 31/08/2014
Herkese merhabalar,
Bugün tahrişsiz ve yüzümü gerçekten kadife gibi hissettiğim bir tıraş oldum. Pazardan aldığım nispeten kalitesiz domuz kılı bir fırça ve tıraş tası, yeşil Astra jilet, Yuma tıraş makinası, Taylor Of Old Bond Street tıraş kremi, tıraş sonrası ilk kez denediğim Tariş Lavanta kolonyası ve King Of Shaves balsam. Fırçadan şikayetçi olsam da o bana, ben de ona alıştım galiba. Uzun süreden beri onunla idare ediyorum ama yakın zamanda değiştirebilirim. Tobs kremden memnunum, güzel köpürüyor ve dolgunluğuyla Yuma gibi bir makinayı iyi idare ediyor, diğer yandan harika bir kokusu var. Yuma'dan memnunum, agresif ve konforsuz fakat garip bir şekilde seviyorum, uzak kalamıyorum. Tariş Lavanta baskın bir koku veriyor ve sonrasında Kos balsam lavantayla karışıp, biraz da bastırarak harika bir kadife hissiyle birlikte tıraşı tamamlıyor. Önceki tıraşlarım oldukça tahrişli ve alevliydi. İlk kez bu kadar güzel bir tıraş oldum ve ekibi burada paylaşmak istedim. Tüm arkadaşlarıma keyifli tıraşlar dilerim.
Günün Tıraşı - Straht - 31/08/2014
Bolzano jileti uzun zamandır kullanmıyordum fakat bugün mükemmel olmasada iyi iş çıkarttı. Ev yapımı A/S iyice kendine geldi, şimdi sıkıntı olan bu formülü bozmadan daha fazlasını yapmak=)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
|