Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 20/12/2014
Omega 81052 ve Omega 10029 domuz kılı fırçalar. İkisini de merak ediyordum, uygun fiyatlara bulunca aldım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 20/12/2014
Hocam hayırlı olsun nereden ve kaça ?
Taksit taksit domuz almaktansa parayı tutup dana fiyatına porsuk almak daha mı mantıklı
(20/12/2014, Saat: 14:41)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Omega 81052 ve Omega 10029 domuz kılı fırçalar. İkisini de merak ediyordum, uygun fiyatlara bulunca aldım.
RE: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 20/12/2014
@ihtilaf hocam teşekkür ederim, ekonomik com dan aldım. Ikisi toplam 40 lira tuttu kargoyla beraber. Bunları merak ettiğim için aldım zaten üstat. Biraz kullanırım break-in olduktan sonra. Ilerde de hediye ederim birilerine. Yoksa artık domuz fırçaları eskisi kadar sevmiyorum. Hevesimi almış olurum bunlarla birlikte
(20/12/2014, Saat: 14:59)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ihtilaf hocam teşekkür ederim, ekonomik com dan aldım. Ikisi toplam 40 lira tuttu kargoyla beraber. Bunları merak ettiğim için aldım zaten üstat. Biraz kullanırım break-in olduktan sonra. Ilerde de hediye ederim birilerine. Yoksa artık domuz fırçaları eskisi kadar sevmiyorum. Hevesimi almış olurum bunlarla birlikte
Yorumları bekliyoruz Hocam
Bende merak ediyordum,tuttum kendimi
Inceleme yapacağım hocam. Zaten bunlar son domuzcuklar. Bundan sonra daha almam.
Ynt: RE: En Son Ne Aldınız ? - Straht - 20/12/2014
(20/12/2014, Saat: 15:12)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Inceleme yapacağım hocam. Zaten bunlar son domuzcuklar. Bundan sonra daha almam. Niye öyle diyorsun komşum=) Daha Semogue özel seri SOC domuz kılı silvertip karışık kıllı bir fırçası var onu deneyecektik=)
@Straht komşum mix fırça denemedim onu deneriz daha Ama saf domuz yeterince kullandım yıllarca. Hep hediye ettim aile fertlerine. Porsuklara geçişi tamamlayacagim inşallah
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ooppss - 20/12/2014
Güle güle kullanın arkadaşlar
@ihtilaf üstad merkurde denenmedik alet kalmadı sanırım, sırada ne var?
@chinaski ben de bir süredir 81052 fırçayı uysallaştırmaya çalışıyorum, sizin incelemeyi merak ediyorum.
@ooppss hocam tabii ki sizle beraber izlenimlerimizi paylaşalım. Almayı düşünen arkadaşlara fırsat olsun.
(20/12/2014, Saat: 15:33)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullanın arkadaşlar
@ihtilaf üstad merkurde denenmedik alet kalmadı sanırım, sırada ne var?
@chinaski ben de bir süredir 81052 fırçayı uysallaştırmaya çalışıyorum, sizin incelemeyi merak ediyorum.
Merkur bitti
ATT m tipi
iKON standart
Godfella karabaş
Ucube Mongoz
sırada bekleyenler !
|