Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 03/09/2014
Arko sabun bana uymuyor bunu kesin anlamış oldum. Deterjan gibi köpürse de yıldızımız barışmadı.
Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 03/09/2014
@Chinaski sıhhatler olsun hocam
ben arko sabunu ucuz tıraş kremleriyle karıştırarak kullanıyorum. Yada cildim çok yağlandığında yüz yıkamak için.
Tıraş kremi( arko , derby, nivea vs)+ arko sabun + gliserin. Tasta köpürtünce gayet güzel bir keyif tıraşı köpüğü oluyor, tavsiye ederim
Günün Tıraşı - Straht - 03/09/2014
Şuna karar verdim, duş aldıktan sonra tıraş olupta memnun kalmadığım olmuyor. Hatta duş sonrası birde soğuk suyla yüzümü yıkarsam resmen makine veya ustura veya jilet farketmeksizin sinek kaydı tıraş olabiliyorum tahriş yaşamadan.
*TOBS Grapefruit - iyiki almışım, her seferinde harika kokuyor =)
*Temizel Lüx Fırça
*Sanguine Coolcut
*Wilkinson Sword Jilet
*Ev yapımı aftershave
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 03/09/2014
(03/09/2014, Saat: 13:02)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski sıhhatler olsun hocam
ben arko sabunu ucuz tıraş kremleriyle karıştırarak kullanıyorum. Yada cildim çok yağlandığında yüz yıkamak için.
Tıraş kremi( arko , derby, nivea vs)+ arko sabun + gliserin. Tasta köpürtünce gayet güzel bir keyif tıraşı köpüğü oluyor, tavsiye ederim
Teşekkürler ooppss hocam deneyeceğim ilk fırsatta. Zaten bir dolu krem almıştım en azından kullanmış olurum.
Günün Tıraşı - GartBnx - 03/09/2014
RE: Günün Tıraşı - 1912 - 03/09/2014
@GartBnx Sıhhatler olsun hocam. Şu aletle tıraş olmadan gidersek gözümüz açık kalacak. DE aletlerden en yakın diyebileceğin hangisi?
Günün Tıraşı - theunnamed - 03/09/2014
Cvp: Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 04/09/2014
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 04/09/2014
Yuma
Zaza jilet
Omega 10077 (Lovely Paul' ün fırçası olarak da bilniir )
GFT Sandal ağacı
Şap
Alpa 378
Yuma + Personna veya Yuma + Zaza kombinasyonu inanılmaz konforlu traş veriyor. Zaza, Personna kadar keskin değil ama benim için yeterli. Kim ne derse desin, Yuma bir çok lüks alete taş çıkartır .
Alpa, Floid gibi bana çok çok iyi gelen, cildimi çok ferahlatan bir aftershave. Kokuları da benzeşiyor ama bu biraz daha ferah gibi ve daha az mentollü.
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 05/09/2014
|