Cvp: Günün Tıraşı - inceptum - 16/09/2014
Dün akşam
Günün Tıraşı - Straht - 16/09/2014
*TH Wellington Super Badger
*TOBS Greyfurt
*Sanguine R5
*Perma Sharp
*King Of Shaves Nemlendiricili Krem
Üstadlara ve AS sevdalılarına bir sorum olacak. Bu TOBS greyfurt tarzı limonsu ve meyveli sabunların peşine uyumlu bu tarzda AS ne var acaba?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 16/09/2014
Kolonya var hocam
Günün Tıraşı - theunnamed - 16/09/2014
Coral skinfood kokusu çok hoş, gft limes ardından kullanması hoş oluyor
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 16/09/2014
(16/09/2014, Saat: 11:19)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün akşam
Nacet o kadar keskin mi?
Timsahi ikiye bölmüş
Günün Tıraşı - Straht - 16/09/2014
(16/09/2014, Saat: 13:31)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Coral skinfood kokusu çok hoş, gft limes ardından kullanması hoş oluyor Coral Skinfood gördüğümden beri merak ettiğim bir ürün, kokusu nasıl üstad biraz tarif edermisin?
(16/09/2014, Saat: 11:53)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kolonya var hocam
Kolonya falan güzel komşum da benim hiç üst seviye aftershave'im olmadı o yüzden merak ediyorum ( cümle yapısı küçük Emrah gibi oldu nedense, benim him aftershave'im olmadı abii =D)
Kendi aftershavelerimi yapıyorum, karşılaştırmak için daha iyi bir şeyler arıyorum ki eksiklerini bulayım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - nacho_grande - 16/09/2014
Derğerli komşularım, kısmetse bu akşam, yetiştiremezsem yarın, uzuuuun yıllar sonra ilk geleneksel tıraşımı olacağım. Ekipmanı burada paylaşacağım.
Cvp: Günün Tıraşı - ludovico - 16/09/2014
Başlık farkli ürün deneyimlerini öğrenmek açısından oldukça faydali ancak bazi arkadaslar sadece fotograf paylasiyor. Bilhassa ben ve ben gibi acemi kullanicilar fotograftan ekipmanlarin ne oldugunu anlayamiyoruz haliyle. Bu nedenle fotografin yaninda ekipmanlarin isimleri ve bir iki satir da olsa nasil bir tiras deneyimi sundugu yazilabilirse daha guzel olacagi kanatindeyim.
Cvp: Günün Tıraşı - nacho_grande - 16/09/2014
(16/09/2014, Saat: 15:16)ludovico Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başlık farkli ürün deneyimlerini öğrenmek açısından oldukça faydali ancak bazi arkadaslar sadece fotograf paylasiyor. Bilhassa ben ve ben gibi acemi kullanicilar fotograftan ekipmanlarin ne oldugunu anlayamiyoruz haliyle. Bu nedenle fotografin yaninda ekipmanlarin isimleri ve bir iki satir da olsa nasil bir tiras deneyimi sundugu yazilabilirse daha guzel olacagi kanatindeyim.
+1
Hatta traş öncesi ve sonrası sakal bölgesini fotoğraflanabilse inanılmaz faydalı olur. Yüzünü göstermek istemeyen üyelerimize saygımız sonsuz, o ayrı.
Cvp: Günün Tıraşı - inceptum - 16/09/2014
Kendi adıma,aksi birşey yazmadığım sürece kullandığım herşeyden memnun kaldığımı farz edebilirsiniz.Resimde tek ismi üzerinde yazmayan mühle r41 sanırım,onu da herkes biliyor.Sabun Mike's Natural soaps,zaten forumdaki incelemesi bana ait.Aubrey pure aloe vera adı gibi saf aloe vera.İlaç gibi kokuyor ama güzel,nemi iyi tutuyor,ben severim.
Jilet İngiliz yapımı Nacet,oldukça keskin ancak ısırgan kaba da bir jilet,sakalı çekiştiriyor,piyasada toplu halde satılmadığı için pek de anlatmaya gerek yok,maksat farklı jilet denemekti.
Bir de yine kendi adıma konuşayım nispeten eski üye olduğum için,eskisi gibi heyecanla yazmıyorum ben şahsen,biraz spor olsun diye,ortama biz de bir renk katalım diye sadece.O yüzden tek tek yazmaya üşendiğim oluyor doğrudur.
İhtilaf hoca da olmasa zaten forumu sürükleyen eski üye kalmadı.İzliyoruz,takipteyiz...
|