Geltir Üyeleri için Kalaylı Bakır Tıraş Tası Etkinliği - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Geltir Üyeleri için Kalaylı Bakır Tıraş Tası Etkinliği (/showthread.php?tid=10196) |
RE: Cvp: Geltir Üyeleri için Kalaylı Bakır Tıraş Tası Etkinliği - ziyak - 16/03/2019 (16/03/2019, Saat: 17:58)mrcktl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşular kargo konusu netleşti aras kargo 7tl BilginizeKargo uygun fiyat komşum. Şimdi büyük çaplı yeni model bekliyoruz Sent from my MI 5 using Tapatalk Cvp: RE: Cvp: Geltir Üyeleri için Kalaylı Bakır Tıraş Tası Etkinliği - mrcktl - 16/03/2019 (16/03/2019, Saat: 18:15)ziyak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kargo uygun fiyat komşum. Şimdi büyük çaplı yeni model bekliyoruz bugün ekstra işler çıktı çap konusunu pazartesi netleştireceğim ancak kargo için çok uğraştım. PTT 12 si mng 16 sından sonra sıkı bi pazarlıkla aras ta 7tl ye bitti. komşular bunlar torununuza kalacak evsafta, Cvp: Geltir Üyeleri için Kalaylı Bakır Tıraş Tası Etkinliği - mrcktl - 18/03/2019 komşular size bir haberim var, traş taslarınıza lazer ile isim soyisim yazdırma opsiyonuda ekledim bütün detaylar yarın sizlerle buluşacak, RE: Cvp: Geltir Üyeleri için Kalaylı Bakır Tıraş Tası Etkinliği - Utkan Bey - 19/03/2019 (18/03/2019, Saat: 23:41)mrcktl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşular size bir haberim var, traş taslarınıza lazer ile isim soyisim yazdırma opsiyonuda ekledim bütün detaylar yarın sizlerle buluşacak,Komşum fikir benden çıktı bir güzellik yaparsın artık bana Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: RE: Cvp: Geltir Üyeleri için Kalaylı Bakır Tıraş Tası Etkinliği - mrcktl - 19/03/2019 (19/03/2019, Saat: 00:45)Utkan Bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum fikir benden çıktı bir güzellik yaparsın artık bana Komşum güzel fikriniz için teşekkür ederim, yarın detayları açıklayınca bütün komşularımla birlikte güzellik yapmış olacağız sadece bu etkinliğe özel, Cvp: Geltir Üyeleri için Kalaylı Bakır Tıraş Tası Etkinliği - mrcktl - 19/03/2019 (14/03/2019, Saat: 22:08)mrcktl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli Komşularım, 1- @AltKapalı ( 1 Adet Kapaklı ) 2- @ArdıçKatranı (1 Adet Kapaklı) RE: Cvp: Geltir Üyeleri için Kalaylı Bakır Tıraş Tası Etkinliği - Bostani - 19/03/2019 Komşum, alıntı yerine ilk gönderiyi düzenlemenizi tavsiye ederim. Saygılar, sevgiler. Cvp: RE: Cvp: Geltir Üyeleri için Kalaylı Bakır Tıraş Tası Etkinliği - mrcktl - 19/03/2019 (19/03/2019, Saat: 16:04)Bostani Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum, alıntı yerine ilk gönderiyi düzenlemenizi tavsiye ederim. Saygılar, sevgiler. düzenle butonu göremedim ilk gönderiyi zaten ardıçkatranı gönderdi, belki de zaman geçtiği için düzenle butonu gitmiş olabilir Geltir Üyeleri için Kalaylı Bakır Tıraş Tası Etkinliği - AltKapalı - 19/03/2019 1 adet kapaklı istiyorum Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: RE: Cvp: Geltir Üyeleri için Kalaylı Bakır Tıraş Tası Etkinliği - ArdıçKatranı - 19/03/2019 (19/03/2019, Saat: 16:07)mrcktl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: düzenle butonu göremedim ilk gönderiyi zaten ardıçkatranı gönderdi, belki de zaman geçtiği için düzenle butonu gitmiş olabilir İlk gönderiyi ben de düzenleyemiyorum komşum, bilgine. Ben de 1 adet kapaklı rica ediyorum @mrcktl komşum, teşekkürler. |