Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği (/showthread.php?tid=13378) |
Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - Efrasyab - 29/11/2020 Kış Sezonu VI. El Yapımı Sabun Etkinliği Etkinliğimize dahil olanlar -KANTARON YAĞLI TIRAŞ SABUNU 35 TL (Kanama ve kesiklerde sabunu köpüğü kanamayı durdurma etkisine sahiptir) -TATLI BADEM YAĞLI TIRAŞ SABUNU 35 TL -LANOLİNLİ TIRAŞ SABUNU 35 TL KATILIMCILAR 1. @ekindgn = 3 Adet Tatlı Bademli Sabun 2. @Tıraşolog = 1 Adet Kantaronlu Sabun-1 Adet Tatlı Bademli Sabun- 1 Adet Lanolinli Sabun 3. @nicky = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun 4. @zbilgen = 1 Adet Lanolinli Sabun - 1 Adet Kantaronlu Sabun. 5. @Helnikko = 2 Adet Kantaronlu Sabun - 2 Adet Tatlı Bademli Sabun - 2 Adet Lanolinli Sabun 6. @kerimguner = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 7. @esox = 1 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Lanolinli Sabun - 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 8. @DelikanliTiras = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 9. @arci41 = 2 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Lanolinli Sabun. 10. @Erdem009 = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 11. @oguzhan5069 = 1 Adet Kantaronlu Sabun- 1 Adet Tatlı Bademli Sabun- 1 Adet Lanolinli Sabun. 12. @soundchaser = 1 Adet Lanolinli Sabun - 1 Adet Kantaronlu Sabun. 13. @V4Vamık = 1 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Tatlı Bademli Sabun - 1 Adet Lanolinli Sabun. 14. @sertac42 = 1 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 15. @Değer = 1 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Tatlı Bademli Sabun - 1 Adet Lanolinli Sabun. İlginiz ve Güveniniz için Teşekkür ederim komşularım. Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - lim10 - 29/11/2020 (29/11/2020, Saat: 14:42)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"lim10" komşum, O zaman 2 adet kantaronlu rica ediyorum. Vanilya pek sevmem. Tatlı bedemi de önceki etkinlik denemiştim. Bir de kantaronlu bakalım. Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - Fenotip - 29/11/2020 Merhaba, bende sadece bir adet tatlı badem istiyorum. Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - Efrasyab - 29/11/2020 Kış Sezonu VI. El Yapımı Sabun Etkinliği Etkinliğimize dahil olanlar -KANTARON YAĞLI TIRAŞ SABUNU 35 TL (Kanama ve kesiklerde sabunu köpüğü kanamayı durdurma etkisine sahiptir) -TATLI BADEM YAĞLI TIRAŞ SABUNU 35 TL -LANOLİNLİ TIRAŞ SABUNU 35 TL KATILIMCILAR 1. @ekindgn = 3 Adet Tatlı Bademli Sabun 2. @Tıraşolog = 1 Adet Kantaronlu Sabun-1 Adet Tatlı Bademli Sabun- 1 Adet Lanolinli Sabun 3. @nicky = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun 4. @zbilgen = 1 Adet Lanolinli Sabun - 1 Adet Kantaronlu Sabun. 5. @Helnikko = 2 Adet Kantaronlu Sabun - 2 Adet Tatlı Bademli Sabun - 2 Adet Lanolinli Sabun 6. @kerimguner = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 7. @esox = 1 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Lanolinli Sabun - 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 8. @DelikanliTiras = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 9. @arci41 = 2 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Lanolinli Sabun. 10. @Erdem009 = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 11. @oguzhan5069 = 1 Adet Kantaronlu Sabun- 1 Adet Tatlı Bademli Sabun- 1 Adet Lanolinli Sabun. 12. @soundchaser = 1 Adet Lanolinli Sabun - 1 Adet Kantaronlu Sabun. 13. @V4Vamık = 1 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Tatlı Bademli Sabun - 1 Adet Lanolinli Sabun. 14. @sertac42 = 1 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 15. @Değer = 1 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Tatlı Bademli Sabun - 1 Adet Lanolinli Sabun. 16. @"lim10" = 2 Adet Kantaronlu Sabun. 17. @"Fenotip" = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 18. İlginiz ve Güveniniz için Teşekkür ederim komşularım. Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - computeus - 30/11/2020 Selamlar, ben de 3 sabundan birer tane istiyorum. Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - cenkcenk - 30/11/2020 Merhaba bir adet tatlı badem rica ediyorum. Elinize sağlık.. Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - Efrasyab - 30/11/2020 Kıymetli komşularım aksam listeleri güncelleyeceğim. Saygılar... Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - serkanduymaz - 30/11/2020 Selamlar; benim de çorbada tuzum olsun. TATLI BADEM YAĞLI TIRAŞ SABUNU 2 adet Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - cenkcenk - 30/11/2020 Benimki tatlı isteği gibi olmuş bu arada (30/11/2020, Saat: 14:05)cenkcenk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba bir adet tatlı badem rica ediyorum. Elinize sağlık.. Cvp: Kış Sezonu IV. El Yapımı Sabun Etkinliği - Efrasyab - 30/11/2020 Kış Sezonu VI. El Yapımı Sabun Etkinliği Etkinliğimize dahil olanlar -KANTARON YAĞLI TIRAŞ SABUNU 35 TL (Kanama ve kesiklerde sabunu köpüğü kanamayı durdurma etkisine sahiptir) -TATLI BADEM YAĞLI TIRAŞ SABUNU 35 TL -LANOLİNLİ TIRAŞ SABUNU 35 TL KATILIMCILAR 1. @ekindgn = 3 Adet Tatlı Bademli Sabun 2. @Tıraşolog = 1 Adet Kantaronlu Sabun-1 Adet Tatlı Bademli Sabun- 1 Adet Lanolinli Sabun 3. @nicky = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun 4. @zbilgen = 1 Adet Lanolinli Sabun - 1 Adet Kantaronlu Sabun. 5. @Helnikko = 2 Adet Kantaronlu Sabun - 2 Adet Tatlı Bademli Sabun - 2 Adet Lanolinli Sabun 6. @kerimguner = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 7. @esox = 1 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Lanolinli Sabun - 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 8. @DelikanliTiras = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 9. @arci41 = 2 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Lanolinli Sabun. 10. @Erdem009 = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 11. @oguzhan5069 = 1 Adet Kantaronlu Sabun- 1 Adet Tatlı Bademli Sabun- 1 Adet Lanolinli Sabun. 12. @soundchaser = 1 Adet Lanolinli Sabun - 1 Adet Kantaronlu Sabun. 13. @V4Vamık = 1 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Tatlı Bademli Sabun - 1 Adet Lanolinli Sabun. 14. @sertac42 = 1 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 15. @Değer = 1 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Tatlı Bademli Sabun - 1 Adet Lanolinli Sabun. 16. @lim10 = 2 Adet Kantaronlu Sabun. 17. @Fenotip = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 18. @computeus = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun - 1 Adet Kantaronlu Sabun - 1 Adet Lanolinli Sabun. 19. @"cenkcenk" = 1 Adet Tatlı Bademli Sabun. 20. @"serkanduymaz" = 2 Adet Tatlı Bademli Sabun. 21. İlginiz ve Güveniniz için Teşekkür ederim komşularım. |