![]() |
Ne kadar jiletiniz var, pişman mısınız? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Ne kadar jiletiniz var, pişman mısınız? (/showthread.php?tid=1559) |
Ne kadar jiletiniz var, pişman mısınız? - FloydianDM - 23/03/2013 Anketi cevapladığım zamanlar 100-150 tane vardı, şimdi birkaç yüz tane var. ![]() Ne kadar jiletiniz var, pişman mısınız? - tamer26 - 24/03/2013 100-150 arası ancak vardır. Farklı çeşit jiletleri denedim daha da denemediğim birçok jilet var. Fakat stok yapacaksam Beyaz Rapiraları stoklarım sanırım, en kaliteli tıraşı bu jiletle alıyorum. ![]() Fotoğraf Lord'un blogundan alıntıdır. Ne kadar jiletiniz var, pişman mısınız? - Lord Sparhawk - 24/03/2013 (24/03/2013, Saat: 01:01)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 100-150 arası ancak vardır. Farklı çeşit jiletleri denedim daha da denemediğim birçok jilet var. Fakat stok yapacaksam Beyaz Rapiraları stoklarım sanırım, en kaliteli tıraşı bu jiletle alıyorum. o da ercan komşunun blogundan alıntıdır. Ne kadar jiletiniz var, pişman mısınız? - mustaphaturk - 24/05/2013 pişman değilim yine olsa yine yaparım ![]() Ne kadar jiletiniz var, pişman mısınız? - FloydianDM - 24/05/2013 An itibariyle 500'den fazla jiletim var. 100'lük (hiç kullanılmamış veya bir-iki kutu kullanılmış) Perma-Sharp, Polsilver SI, Astra SS, SP ve Wilkinson var. Bunların haricinde bir sürü değişik firmanın 5'lik ve 10'luk sample'ları var. Ne kadar jiletiniz var, pişman mısınız? - eskiuyemnt - 28/07/2013 Bazılarından 1 adet, bazılarından 3-5 adet bazıları ise 200 adet kadar kadar. Binin hayli üzerinde sanırım. Pişman mıyım asla.. Orjinal olduğu sürece kapım açık ![]() ![]() Ne kadar jiletiniz var, pişman mısınız? - asymptote - 28/07/2013 Çeliğe geçince bu jiletleri ne yapacaksın, hiç düşündün mü? ![]() Bende 100 Feather, 100 Perma ve 100 Nacet var, herhalde bitmesini beklemeyeceğim.. Ne kadar jiletiniz var, pişman mısınız? - eskiuyemnt - 28/07/2013 (28/07/2013, Saat: 04:57)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çeliğe geçince bu jiletleri ne yapacaksın, hiç düşündün mü? Aslında jiletlerine yazık olmasın hani bi müslümanın boğazından geçsin derim ![]() Çelik illlaki son hedef de duruşma filan hızlı olmak lazım dimi şimdi jiletle şey edelim de sonra çelikle filan olma mı ?? Ne kadar jiletiniz var, pişman mısınız? - asymptote - 28/07/2013 Acele işe şeytan karışır, sen DE ile devam et bence. Haftada bir iki gün keyfini yaşamak için ustura ile tıraş olabilirsin, o ayrı.. Ne kadar jiletiniz var, pişman mısınız? - eskiuyemnt - 28/07/2013 (28/07/2013, Saat: 05:35)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Acele işe şeytan karışır, sen DE ile devam et bence. Haftada bir iki gün keyfini yaşamak için ustura ile tıraş olabilirsin, o ayrı.. Üstad karadelik gibi içine alıyor bu ustura insanı. Sakallar gür, eğer alışkanlık yaparsa ki eroin gibi ilk kullanımdan itibaren bağımlısındır artık ![]() ![]() ![]() |