Geleneksel Tıraş Forumları
Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Forum: Forum Tanışma (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Konu Başlığı: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri (/showthread.php?tid=5997)

Sayfalar: 1 2 3 4

Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - Corsan - 08/05/2015

Ben tras olmak icin okadar pahali ürünleri almaya pek sicak bakmiyorum acikcasi. Tabi benim "pahali" demem size yine sacma gelebilir . Bence bir tras sabununa mesela 50 TL ve daha fazlasini verdiginizde o size, sirf pahali oldugu icin, cok kaliteli gibi gelebilir. Iyi bir ürünü ancak fiyatini bilmeden taniyabiliriz. Psikolojimiz bize ne oyunlar oynuyor, bir bilseniz adostlar.

Cvp: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - Mehmet Kiraz - 08/05/2015

(08/05/2015, Saat: 03:27)Corsan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben tras olmak icin okadar pahali ürünleri almaya pek sicak bakmiyorum acikcasi.  Tabi benim "pahali" demem size yine sacma gelebilir . Bence bir tras sabununa mesela 50 TL ve daha fazlasini verdiginizde o size, sirf pahali oldugu icin, cok kaliteli gibi gelebilir. Iyi bir ürünü ancak fiyatini bilmeden taniyabiliriz. Psikolojimiz bize ne oyunlar oynuyor, bir bilseniz adostlar.

Haklılık payınız yüksektir sevgili Corsan zira alışveriş olayı birazda hiç sonu gelmeyen birşey özellikle geleneksel tıraş söz konusu olduğunda. Tabiiki takdir edersinizki alınan bazı ürünler hayal kırıklığına sebep olabiliyor bu da psikolojimizin birazda içimizdeki dürtünün bize negatif getirisi gibi birşeydir Big Grin Big Grin

Cvp: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - Bruce - 08/05/2015

(08/05/2015, Saat: 03:32)Corsan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben tras olmak icin okadar pahali ürünleri almaya pek sicak bakmiyorum acikcasi.  Tabi benim "pahali" demem size yine sacma gelebilir . Bence bir tras sabununa mesela 50 TL ve daha fazlasini verdiginizde o size, sirf pahali oldugu icin, cok kaliteli gibi gelebilir. Iyi bir ürünü ancak fiyatini bilmeden taniyabiliriz. Psikolojimiz bize ne oyunlar oynuyor, bir bilseniz adostlar.

Ben de aynı beyanda bulunmuştum sanırım, çok değil 3 ay önce Smile Ancak bir süre sonra kendim için yapabileceğim ufak bir iyilik olarak bunu çok görmedim yine kendime. En güzeli alım hastalığına yakalanmadan deneyip sevebileceğiniz bir kaç ürünle devam etmek gibi görünüyor.

Cvp: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - m y r - 08/05/2015

Ben de katılıyorum. +1

Mesela MWF benim çok sevdiğim bir sabundur. Onu alırım, yılda 1-2 kez kendimize kıyak geçmişiz çok mu derim... Amaaaa, "sırf yabancılardan geldi arkadaşım bak bu çok kaliteliymiş biliyor musun" diye erasmic kremi övenleri pek sevmem. Ama tabi kimse kimsenin hayatına karışamaz, özgürlüğü bidir

Cvp: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - Mehmet Kiraz - 08/05/2015

(08/05/2015, Saat: 09:00)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de aynı beyanda bulunmuştum sanırım, çok değil 3 ay önce Smile Ancak bir süre sonra kendim için yapabileceğim ufak bir iyilik olarak bunu çok görmedim yine kendime. En güzeli alım hastalığına yakalanmadan deneyip sevebileceğiniz bir kaç ürünle devam etmek gibi görünüyor.

Bruce komşum en son ne aldınızda rekorlar kırıyorsun diyorlar ne diyorsun ? Big Grin Hepimizin temennisi odur ama hiçbir zaman gerçek olamamıştır bitmeyen ürün merakımızdan dolayı diyelim bence   Cool

Cvp: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - m y r - 08/05/2015

(08/05/2015, Saat: 13:55)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bruce komşum en son ne aldınızda rekorlar kırıyorsun diyorlar ne diyorsun ? Big Grin Hepimizin temennisi odur ama hiçbir zaman gerçek olamamıştır bitmeyen ürün merakımızdan dolayı diyelim bence   Cool

Hatırlasana komşum, hatta yorum bile yazmıştın sen, ben öyle hatırlıyorum

http://www.geltir.com/thread-1861-post-113271.html#pid113271

(08/05/2015, Saat: 13:55)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bruce komşum en son ne aldınızda rekorlar kırıyorsun diyorlar ne diyorsun ? Big Grin Hepimizin temennisi odur ama hiçbir zaman gerçek olamamıştır bitmeyen ürün merakımızdan dolayı diyelim bence   Cool

Komşum altı üstü ikişer çift Sandalwood ile Jermyn Street set topladık. İçkimiz yok, kumarımız yok, çok mu Big Grin (bkz: ilerisi için beyanatımız hazır)

(08/05/2015, Saat: 14:21)m y r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hatırlasana komşum, hatta yorum bile yazmıştın sen, ben öyle hatırlıyorum

http://www.geltir.com/thread-1861-post-113271.html#pid113271

baktım da hakikaten çok olmuş ama en azından sabun çok almamışım, iki adet sandalwood iki adet de Mustafa Bey'den jermyn st. alacağım Tongue

Cvp: Almanya'dan yeni transfer/Manisa'da tiras ürünleri - ckeskin - 08/05/2015

Komşum ikişer değil de birer alsanız da olurmuş. Raf ömürleri dolacak bitene kadar. Fazla aldıklarınızı satın forumdan başka birileri de sebeplensin. Big Grin

(08/05/2015, Saat: 16:22)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum ikişer değil de birer alsanız da olurmuş. Raf ömürleri dolacak bitene kadar. Fazla aldıklarınızı satın forumdan başka birileri de sebeplensin. Big Grin

Ölürüm de vermem onları Big Grin