Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober (/showthread.php?tid=6475) |
Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 08/10/2015 Faena'yı gerçekten seven birisi olarak diğer mutlu arkadaşları çevremde görünce seviniyorum doğrusu. Ben de bu hafta boyunca Vanilya-Kahve ile tıraş oluyorum. Ama her hafta bir Faena sabun kullansam Kasım sonuna kadar Faena kullanacağım gibi duruyor. Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - Kerkenez - 08/10/2015 Evyapimi pre shave yag Arko R41 Fs silvertip Aqua velva Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - Chinaski - 10/10/2015 Bugün Faena Fruits sabunu denedim. Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 10/10/2015 (10/10/2015, Saat: 11:15)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün Faena Geltir Fruits LE sabunu denedim. Sıhhatler olsun komşum. Aslında o sabun LE bir sabun değil. Ben oraya "(E)" yazdım ama el yazımdan LE gibi çıkmış sanırım. Fokion her sabuna ayrı etiket olmadığı için bir harf kodu veriyor ve altlarına yazıyor. Mesela bizim Kahve Vanilya sabunların altında CV, Floral sabunların altında F yazıyor. Bu sabun için de Fokion daha seri üretime geçmediği için bana bir kaç isim kullandı ama en çok dediği Mixed Fruit oldu. Fakat kutunun altında E kodu var. Ben de ileride seri üretime geçince karışmasın diye E harfini yanına yazdım. Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - Chinaski - 10/10/2015 @cihankeskin hocam ben de diyorum le yazıyor ama sondaki tek parantez nedir diye, simdi anlaşıldı Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 10/10/2015 Faenactober'a devam. Bugün Coffee & Vanilla ile ayın son tıraşını oldum. Yarın hangi Faena'ya başlasam diye düşünüyorum. Seçenekler: -Floral -Amber & Musk -Mastic, Rose & Menthol -Mixed Fruits Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - tipsol - 10/10/2015 bu fotoyu buraya koyacaktım yanlış olmuş. RE: Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ynspektas - 10/10/2015 (10/10/2015, Saat: 20:58)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Firca nin incelemesi gelecek mi SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - tipsol - 10/10/2015 Elbette bir inceleme yapabilirim, bu sabah ulaştı fırça ilk izlenim olarak oldukça memnun kaldım. Faena sabunu geldiği günden beri elimden düşüremiyorum ama bugün için ekim temalı bir tıraş olsun dedim Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - OnLyTNT - 12/10/2015 OCtober EJ tıraş öncesi Ikon 101 + Maggard MR8 Astra yeşil V.Sheng + Whippeddog fırça Cella Zaza şap Watson Forest fresh Nivea coolkick Philips QG3380 ile de favorileri incelttim. A.Biyikli usturaya da yarısı duran Personna bıçağı takarak hem favorilerde düzeltme hem de yüzdeki tüyleri aldım. Kıl tüy ile uğraştım bugün bayağı . |