![]() |
1997-2016-Bugün - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Forum Tanışma (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Konu Başlığı: 1997-2016-Bugün (/showthread.php?tid=8103) |
Cvp: 1997-2016-Bugün - Serjames - 07/02/2017 (06/02/2017, Saat: 23:41)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ümit Bilgi komşum sizi tebrik ediyorum hem maket hobiniz için hemde turşu kurabilme yemeğiniz için Abi millet nasıl futbol fanatiği ise bende 15 yıldır formula 1 fanıyım . Hiç bir yarışı kaçırmam . Fanatik gibi 7/24 takip ettiğim tek spor . Cvp: 1997-2016-Bugün - msakalli - 07/02/2017 (07/02/2017, Saat: 08:21)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi millet nasıl futbol fanatiği ise bende 15 yıldır formula 1 fanıyım . Hiç bir yarışı kaçırmam . Fanatik gibi 7/24 takip ettiğim tek spor . Formula-1 'in İstanbul'dan gitmesi sizin için kötü olmuş o zaman komşum. Cvp: 1997-2016-Bugün - korgunv - 07/02/2017 @serjames (+1) 1999 sezonundan beri izliyorum. Bu sezon hangi kanal verecek, Serhan Acar hala haber vermedi. Son bilgi Saran Medya S Sport verecek şeklinde. 36 gün kaldı, haydi hayırlısı ... Cvp: 1997-2016-Bugün - Serjames - 07/02/2017 (07/02/2017, Saat: 10:16)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Formula-1 'in İstanbul'dan gitmesi sizin için kötü olmuş o zaman komşum. Evet , en azından 2007 de gidip yarışı ve sıralama turlarını canlı izleyebilmiştim . Spora olan ilgi ne yazık ki ülkemizde çok sınırlı . Elin endonezyası bile pilot çıkartıyor bizde en fazla carting ... Sadece futbol ve basketbol vs. ile sporda gelişemeyiz . Devlet her çeşit spora destek vermeli ve halkın tanıması , öğrenmesi için buna teşvik etmeli . Avrupanın en çok stad bulunan ülkesiyiz de ne oldu ? Her yere stad yapmakla olmaz bu iş ... F1 cnn'den ayrıldığından beri bir o kanalda bir bu kanalda .. Dünya çapında ciddi bir kitleye sahip ve ciddi harcamalar ile yapılabilen bu sporu her sezon öncesi acaba tv'den izleyebilecekmiyiz diye bir muamma yaşıyoruz .. 7/24 tartışma programı , abuk subuk diziler yayınlamakla toplumun ne kadarlık kısmına hitap ediyorlar ? Sabah kalkıyoruz siyaset akşam yatıyoruz siyaset .. Cvp: 1997-2016-Bugün - Serjames - 07/02/2017 (07/02/2017, Saat: 10:41)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @serjames (+1) 1999 sezonundan beri izliyorum. Bu sezon hangi kanal verecek, Serhan Acar hala haber vermedi. Son bilgi Saran Medya S Sport verecek şeklinde. 36 gün kaldı, haydi hayırlısı ... Abi bıktı artık , bunca insanı madara ediyorlar . Bir tivubu yayınlar gidersin bir ton para verip kutu alırsın , iki ay sonra digiturk yayınlamaya başlar bu sefer ona , bir daha ki yıl dsmart .. Şimdi de bu . Seneye aynı terhane . Geçen yıl internetten izledim çokta sıkıntı olmadı . Alıştık artık ![]() Konu açılmışken , rosbergin yerine vettel değilde bottası almak nedir ??? Cvp: 1997-2016-Bugün - korgunv - 07/02/2017 (07/02/2017, Saat: 16:56)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi bıktı artık , bunca insanı madara ediyorlar . Bir tivubu yayınlar gidersin bir ton para verip kutu alırsın , iki ay sonra digiturk yayınlamaya başlar bu sefer ona , bir daha ki yıl dsmart .. Şimdi de bu . Seneye aynı terhane . Geçen yıl bazı yarışları bende internetten izledim maalesef, İran'da bile izledim Azeri kanalından o derece, Azeri spikerler çok heyecanlı anlatıyor, tavsiye ederim ![]() ![]() Cvp: 1997-2016-Bugün - dikdik_s - 07/02/2017 5 sene once sarıyerde gördügüm buzdolabi tamircisine elimde 100 litrelik kompresoru otoparktan 800 metre surukleyip, ustuya vardıgımda, abi bunu sessiz yapmak icin ekovat takabilirmiyiz dedigimde, o ustanın yuzunde olusan sanki "Abi Gotham sehrine nasıl gidebilirim " diye sormusum gibi olusan boş ve anlamsız ifadeyi, o ruhumdaki tum enerjiyi alıp goturen bakışı unutamam. Senin kompresoru gorunce bir anda o sahne canlandı gozumde. Hala icimde uktedir sessiz kompressor, bi turlu kısmet olmadı. Zaten benim maketcilik gibi degilde normal hırdavat islerinde sessizlik icin buyuk profesyonel cozumler gerekiyormus, hayal olarak kaldı. Cvp: 1997-2016-Bugün - Serjames - 07/02/2017 (07/02/2017, Saat: 17:07)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen yıl bazı yarışları bende internetten izledim maalesef, İran'da bile izledim Azeri kanalından o derece, Azeri spikerler çok heyecanlı anlatıyor, tavsiye ederim ![]() Sorma bende de yıllardır bir fin tutma hastalığı var .. Istemeden de olsa sanki milli takımmış gibi hep finleri tutuyorum . Nedenini bende bilmiyorum ![]() Ama gel gör ki bir türlü olmuyor . Bir sene ferrari iyidir , o yıl rai kötüdür . Diğer yıl ise tam tersi ![]() Bu saaten sonra çok çok zor ama neyse .. Artık startta bottas için kalbimizi zorlarız ![]() Cvp: 1997-2016-Bugün - Ümit Bilgi - 08/02/2017 (06/02/2017, Saat: 21:13)rating Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz aramıza katılmakla ne iyi ettiniz komşum. Sadece forumdan değil Tuzla'dan da komşuyuz Yoksa sizde RacingZ' nin eski üyelerinden misiniz? ya da tuzladan mı tanışıyoruz? Ben istasyon tarafındayım ![]() Bu arada sonradan tepemden geçen bu makinelerı yakından inceleyebildim ![]() ![]() ![]() ![]() 1997-2016-Bugün - ahraz - 08/02/2017 @Ümit Bilgi Hocam,bizde o makinelerden çok,gelin tanıştıralım diyor @rating Hocam ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |