La toja stick - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: La toja stick (/showthread.php?tid=908) |
RE: Cvp: La toja stick - PisPorsuk - 05/11/2017 (04/07/2016, Saat: 15:33)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 Sene sonra konuyu canlandırayım. İspanyolların ve buradaki yorumların gazına gelip aldım, güzel sabun, iyi köpürüyor ama kokusu aynı pritt gibi. Sevmediğimden değil ama tipi de kokusu da pritt'e benzeyince bir garip geldi kullanırken la toja ile kağıt yapıştırmayı denedim kısmına yarıldım RE: La toja stick - dikdik_s - 05/11/2017 La toja yurt dısında ıslak tıras sevenler arasında begenilen bir sabun. Arko memleketi oldugumuz icin oyle cok konusmuyoruz bahsi gecmiyor ama guzel sabundur. Biz daha cok en iyiler klasmanında arayısta olup tanıtımlar yaptıgımız icin, pek girmiyoruz ama yanlıs anlasılmasın, bu guzel hobide deneyebildiginiz kadar urun deneyip kararı yine sizler vereceksiniz. Cvp: La toja stick - 3RD1 - 22/09/2019 Güzel köpürüyor, koruyuculuk güzel. Çabuk kuruyup banyonun içinde uçuşmaya başlıyor. Kokusu olarak da: Baskın bir kokusu yok. Parfüm demişler ama bana kalırsa hiç alakası yok. Mineral kokusu var gibi. Çok rutubetli olmayan bir mağarada burnunuza gelen koku olarak tanımlayabilirim. Çok çok hafif tuzlumsu bir mineral kokusu. Ben daha karakteristik kokusu olan ürünleri beğendiğimde benim için sınıfta kaldı. Kaldı ki kimine göre Arko tualet kokusu, kimine göre berber kokusu da olsa karakteristik bir kokusu var bu arkadaşın öyle değil. Kullandığım çubuklar arasında değerlendirirsem benim sıralamam şu şekilde: 1.Lea 2.Wilkinson 3.Arko 4.La toja Cvp: La toja stick - mrden - 22/10/2019 sorum, uzmanlık sorusu olacak. la toja'nın fiyatı impa ticarete 25 lira, tabac yedek stick 40 tabac kutulu stick 60 tl. la tojanın kutusuna tabacın sabunu giriyorsa, la toja beş liraya gelecek. Bu iki sabun elinde olup deneyen yada deneyecek olan var mı? Cvp: La toja stick - Ricochet - 22/10/2019 (22/10/2019, Saat: 12:27)mrden Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sorum, uzmanlık sorusu olacak. la toja'nın fiyatı impa ticarete 25 lira, tabac yedek stick 40 tabac kutulu stick 60 tl. la tojanın kutusuna tabacın sabunu giriyorsa, la toja beş liraya gelecek. Bu iki sabun elinde olup deneyen yada deneyecek olan var mı? La toja'nın kutusuna tabac sabunun girme ihtimali yok çünkü la toja tabac'ın yarısı kadar. İlanlarda refil fiyatına satılık bir kutulu tabac vardı dilerseniz bir bakın ona da. Cvp: La toja stick - mrden - 22/10/2019 (22/10/2019, Saat: 12:34)Ricochet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yorum için teşekkür ederim. gramajlara bakınca fark ettim. sığma ihtimali mümkün değil. Cvp: La toja stick - Zireæl47 - 23/08/2024 (04/07/2016, Saat: 15:33)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 Sene sonra konuyu canlandırayım. İspanyolların ve buradaki yorumların gazına gelip aldım, güzel sabun, iyi köpürüyor ama kokusu aynı pritt gibi. Sevmediğimden değil ama tipi de kokusu da pritt'e benzeyince bir garip geldi kullanırken |