En Son Ne Aldınız ? - crionics - 16/02/2015
Teşekkür ederim bilgi için, Dediğiniz gibi yaparım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - blaster - 16/02/2015
Jiletler yanlış gelmiş, Musgo Real tıraş krem örneklerinde sızıntı var ama geri kalanında sıkıntı olmaması da yeter .
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 16/02/2015
(16/02/2015, Saat: 19:45)blaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jiletler yanlış gelmiş, Musgo Real tıraş krem örneklerinde sızıntı var ama geri kalanında sıkıntı olmaması da yeter .
Hayırlı olsun
Gelenek üzere ürün alınacağı zaman ''para yok''
Şimdi kredi kartı uçuyor
(16/02/2015, Saat: 19:49)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun
Gelenek üzere ürün alınacağı zaman ''para yok''
Şimdi kredi kartı uçuyor
Ona da sıra gelecek . Hatta zamanını da vereyim, Mart ortası elimde olur Sandalwood sabun. Ayın 15'i gibi incelemesini bekleyin modum .
(16/02/2015, Saat: 19:54)blaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ona da sıra gelecek . Hatta zamanını da vereyim, Mart ortası elimde olur Sandalwood sabun. Ayın 15'i gibi incelemesini bekleyin modum .
Ümidimi kestim hocam sizden
Daha genç ve dinamik bir nesil geliyor
Bu arada @mavi de kaynattı geleneği cezasını düşüneyim
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - yigitemre - 16/02/2015
(16/02/2015, Saat: 19:57)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ümidimi kestim hocam sizden
Daha genç ve dinamik bir nesil geliyor
Bu arada @mavi de kaynattı geleneği cezasını düşüneyim
Valla üstadım aşiretin kestiği parmak acımaz dedik, inceleme istediler, forumda olmayan bir ürünü alalım yapalım dedik rica üstüne, aldığım krem çıka çıka non-lathering çıktı. İnsan üzülmüyor değil köpürtüp bir foto koyamadığı için. Ayrıca zaten yurtdışı kozmetik yasağından dolayı ürün alalım durumuda yok. İMPA Ticaret sağolsun kurtarıcı oluyor benim için. Ayrıca hani maşallah el atılmamış üründe yok ki forumda. En sonunda Lord üstadın Colgatelerinden alıcam mecburiyetten.
(16/02/2015, Saat: 20:16)yigitemre Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla üstadım aşiretin kestiği parmak acımaz dedik, inceleme istediler, forumda olmayan bir ürünü alalım yapalım dedik rica üstüne, aldığım krem çıka çıka non-lathering çıktı. İnsan üzülmüyor değil köpürtüp bir foto koyamadığı için. Ayrıca zaten yurtdışı kozmetik yasağından dolayı ürün alalım durumuda yok. İMPA Ticaret sağolsun kurtarıcı oluyor benim için. Ayrıca hani maşallah el atılmamış üründe yok ki forumda. En sonunda Lord üstadın Colgatelerinden alıcam mecburiyetten.
''Daha genç ve dinamik bir nesil geliyor'' dedik
Sağlık olsun hocam niyetiniz yeter
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Aleksey - 16/02/2015
(16/02/2015, Saat: 20:25)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ''Daha genç ve dinamik bir nesil geliyor'' dedik
Sağlık olsun hocam niyetiniz yeter
Yedekte inceleme tutuyorum üstad, isterseniz mahcup duruma düşmeyelim diye.
Pen's var, afro-american razor var, daha gelmemiş ürünler var...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ozgun41 - 16/02/2015
(16/02/2015, Saat: 19:45)blaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jiletler yanlış gelmiş, Musgo Real tıraş krem örneklerinde sızıntı var ama geri kalanında sıkıntı olmaması da yeter .
iyi gunlerde kulalanin harika gorunuyor sabun ve aftershave testerlarini nereden aldiniz.cok mantikli geldi bu is bana.urunu alip begenmeme ihtimalinden sonra olusabilecek sabun krem copligunu engellemis olur.
(16/02/2015, Saat: 21:06)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi gunlerde kulalanin harika gorunuyor sabun ve aftershave testerlarini nereden aldiniz.cok mantikli geldi bu is bana.urunu alip begenmeme ihtimalinden sonra olusabilecek sabun krem copligunu engellemis olur.
Özgün komşum hepsi Amerika'dan geldi. İstersen sitenin adresini veririm ama sadece örnek almak için verilecek kargoya değmez hem de bende olduğu gibi kremlerin sızıntı yapma ihtimali yüksek.
|