Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 14/10/2014
98R hakkında daha fazla ayrıntı istiyoruz . İleride bir de Parker katacak olursam dönüşüme bu modeli düşüneyim.
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 14/10/2014
Kafa hangi aletin agresifliğinde ?
Şapın vaziyetini hiç beğenmedim,kemirilmiş gibi duruyor
(14/10/2014, Saat: 00:08)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oldukça ağır bir alet parker 98r. 117 gram. Tek perdede iyi bir iş çıkardı. Sapı devasa büyük. Little beast diyesim geldi bu alete
Cvp: Günün Tıraşı - frenzy - 14/10/2014
Wilkinson jilet tutucu ve fırça
Derby lavanta krem
Astra (yeşil)
İlk astra deneyiyim tahrişsiz ve rahat geçmişti. Bu akşam aynı jiletle 2. defa tıraş oldum. Şu an yanaklarım hariç bütün yüzüm yanıyor. Nedense ilk perde biraz sorunlu geçiyor, ikinci perde ise nispeten rahat oluyor uzun sakal kalmadığı için. Sanıyorum ki ilk perdedeki köpük tam kıvamlı olmuyor. Öyle olunca da acısı benden çıkıyor.
Günün Tıraşı - theunnamed - 14/10/2014
@onlytnt @ihtilaf
Henüz ilk tıraşım üstad. Ancak ağır olması hoşuma gitti ilk etapta. Malzeme kalitesi, finish güzel bence, mühleden kalır yanı yok. Sapın içi full dolu pşrinç galiba, baya tok.
Kafa r89 kalıbına benziyor. Base plate daha ince. Jilet aralığı oldukça açık geldi bana. Gözüm yanlış ölçmediyse slim 8-9 civarı açıklık vardı sanırım arada. Ancak bu açıklık umulduğu kadar agresif değil. Hangi alet desem bilemedim. Doppenfeil'in agresif tıraşından sonra cilt henüz gelmemişti kendine ama ilk denemede konfor hissettim yine de alette. Fiyat ise nispeten makul seviyelerde diğer markalara nazaran.
Ortaya güzel bir alet çıkmış, sap için belki ufak bir revizyon iyi olur, o da benim kişisel trrcihim olarak bira daha ince ve hafif belki bir 20 gram kadar.
Şap'ın köşesi doğuştan böyleydi, kıyamadım atmaya
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 14/10/2014
- Mike's Natural 'Orange/Black Pepper/Cedarwood' sabun
- Semogue Owners Club Fırça
- Puma NO:32 9/16 ustura
- Gillette AS balm
- Aqua Velva Ice Blue AS lotion
Cvp: Günün Tıraşı - nacho_grande - 14/10/2014
Yukarılardaki en son mesajımda yer alan ekipman hala devam.
Futur/Feather 3. tıraşımı oldum. Jilet ancak 3. tıraşta normal, kesiksiz bir tıraş verdi. Cildim de 4-5 gündür dinlenmişti. 1. ayarda 3 perde sırasıyla, WTG/XTG/XTG-ATG karışık.
Sonuç: Oldukça yakın ve konforlu bir tıraş. Feather' ları kot kumaş üzerinde köreltip kullanacağız, anlaşıldı.
Ynt: Günün Tıraşı - onur98 - 14/10/2014
Arko Moist mutlaka denemesi gereken yerli bir krem.
Ynt: RE: Ynt: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 14/10/2014
(14/10/2014, Saat: 13:45)onur98 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Arko Moist mutlaka denemesi gereken yerli bir krem. Sihhatler olsun Üstat.
Arko moist , çok begenilen arko regular seviyesinde midir sizce?
Ya da soyle sorayim sizin begeninize, övgünüze hangi özelliğinden mazhar oldu?
Günün Tıraşı - theunnamed - 14/10/2014
Cvp: Günün Tıraşı - mavi - 15/10/2014
@theunnamed mavi Astra'yı Ankara'da bulabildiniz mi?
|