Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Mehmet Kiraz - 22/02/2015
(22/02/2015, Saat: 02:25)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum ben de benzer bir modifiye düşünüyorum, ama esans olarak alkolsüz Brut esansını kullanıcam. caminin orada satıyorlar, gittiğimde unutmayayım alayım. ona göre sana da bildiririm
Fabergé şirketinin markası olan Brüt Classicin esansı oralara kadar düştümü 90lı yılların başında kullanan erkekleri parmakla gösterirdi millet Şimdi biraz ayağa düştü yazık
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Mehmet Kiraz - 22/02/2015
(22/02/2015, Saat: 02:30)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum içeriğini yazmıştım Brut Classic konusunda, donyağı yok sanırım. ama don yağını eritip sabuna yedirsek olur mu? kokusu çok baskın çıkar mı yağın? bütün gün kasap gibi gezmeyelim sonra
Bruce komşum bu konuda bize yardım etse etse forumumuzdaki sabun yapan martin amcamız yardım eder, zira esanslı sabun yapma konusunda iyi olan o. Bir an için hayal ettim donyağını eritip sabuna koymayı, aman tanrım didim, direk merdiven altı sabun yapım a.ş.ne bağlarız . Şaka bir tarafa Martin amcaya bir danışmak lazım gelir. Mama bearsın aslında Brüt kokusu bulunan soğuk sıkım değilde gliserin bazlı bir tıraş sabunu var adıda Brute. İnternetten bulabilirsiniz Mama Bears sabunlarını
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Bruce - 22/02/2015
(22/02/2015, Saat: 03:01)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fabergé şirketinin markası olan Brüt Classicin esansı oralara kadar düştümü 90lı yılların başında kullanan erkekleri parmakla gösterirdi millet Şimdi biraz ayağa düştü yazık
alkolsüz olmasından mütevellit cami ve civarında hac ve umre ürünlerinin bulunduğu yerlerde satılıyor, ama çok ilgi duyan bir koku değil. daha çok misk, amber, nar çiçeği, iğde esansları tercih ediliyor.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Bruce - 22/02/2015
(22/02/2015, Saat: 03:07)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bruce komşum bu konuda bize yardım etse etse forumumuzdaki sabun yapan martin amcamız yardım eder, zira esanslı sabun yapma konusunda iyi olan o. Bir an için hayal ettim donyağını eritip sabuna koymayı, aman tanrım didim, direk merdiven altı sabun yapım a.ş.ne bağlarız . Şaka bir tarafa Martin amcaya bir danışmak lazım gelir. Mama bearsın aslında Brüt kokusu bulunan soğuk sıkım değilde gliserin bazlı bir tıraş sabunu var adıda Brute. İnternetten bulabilirsiniz Mama Bears sabunlarını
forumda bir arkadaşımız denemişti komşum donyağını tavada eritip sabuna yedirmeyi. kullanılan esanstan dolayı yağ kokusu hiç duyulmuyor diye bahsedildi, epey de bir yumuşak his oluyormuş. ama tıraş sabunlarındaki kremsi kıvamı nasıl yakalayacağız orası muamma.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Grandnovice - 23/02/2015
(21/02/2015, Saat: 23:35)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O ne televizyonmu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vay arkadaş, buldunuz cool yapan adamı, dalga geçiyonuz. cırt cırtlı ayakkabı
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Arif - 15/03/2015
Cella ve Omega fırça
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - eskiuyemnt - 15/03/2015
(15/03/2015, Saat: 21:09)Arif Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cella ve Omega fırça
Fotoğraf çekerken bitmiş olmalı sizin hızınızda
Silver tip ister çella, bu fırça tek çevirmede yarılar sabunu, naptın komşum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - pitbull - 15/03/2015
(15/03/2015, Saat: 21:34)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fotoğraf çekerken bitmiş olmalı sizin hızınızda
Silver tip ister çella, bu fırça tek çevirmede yarılar sabunu, naptın komşum
Sevgili Mornetto, Arif komşumu masrafa sokma,Allah muhafaza seni dava eder içeri attırılar sonra
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - eskiuyemnt - 15/03/2015
(15/03/2015, Saat: 22:57)pitbull Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Mornetto, Arif komşumu masrafa sokma,Allah muhafaza seni dava eder içeri attırılar sonra
He yaw
Komisyon da vermedim zaati. Peeeehh
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Aleksey - 16/03/2015
İmpa'dan;
Arif komşumla aynı olacak ama Kırmızı Omega 49
Yine aynı olacak Cella
Clubman
444 Balm
Yesil Gillette 7 O'clock
Gratis'ten;
KoS Balm
Eataly'den (Evet yanlış duymadınız şu İtalyan restoranı ve market olan);
Proraso Yeşil Tub
Bütün ürünler vardı valla Eataly'de ve fiyatlar da kıyaslama açısından İmpa'dan uygundu bir miktar.
|