Cvp: Günün Tıraşı - frenzy - 30/10/2014
Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. Deneyeceğim.
@bayercy
@pitbull
Cvp: Günün Tıraşı - onur98 - 30/10/2014
Cvp: Günün Tıraşı - pitbull - 30/10/2014
(30/10/2014, Saat: 20:12)onur98 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Onur üstad,Tipsoft varken bu fırçayı hiç tutmadım
syg
Ynt: RE: Cvp: Günün Tıraşı - onur98 - 30/10/2014
(30/10/2014, Saat: 22:49)pitbull Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onur üstad,Tipsoft varken bu fırçayı hiç tutmadım
syg Tutulacak kadar minicik bir şey. Tipsoft sapı da knotu da başka bir şey
Cvp: Günün Tıraşı - alfa - 31/10/2014
LA ROCHE _POSAY EFFACLAR
MUHLE SANDALWOOD SHAVING SOAP
MUHLE 95 K 256 SILVERTIP
MUHLE R89
FEATHER
ALİ BIYIKLI ŞAP
L'OCCITANE AFTER SHAVE BALM.
KEYİFLİ, YAKIN TIRAŞ
Günün Tıraşı - theunnamed - 31/10/2014
Rosegold sap normal krom sapa göre daha kaygan gibime geldi. Kavraması oldukça düşük. Sapı söküp takarken bile yağlıymış hissi uyandırıyor. Rapiralar ile aram iyiydi aslında ancak bu gece beni biraz yanılttı. Stirlingin kıvamı güzel gibi, henüz ilk denemem. Ancak kokusu sanırım biraz kaybolmuş, inceden bir donyağı kokusu burnumu gıcıklıyor. Havansaplı cengaverimle gft ye diyecek söz bulamıyorum. Her ikiside beni oldukça bahtiyar ediyorlar
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 31/10/2014
Geleneksel tıraşa geçtikten sonra,yaklaşık bir ay kadar önce, ilk kez kanatmadan,kan taşına ihtiyacım olmadan tıraşımı tamamladım,mutluyum
Sanırım jiletlerin 2. kullanımından sonra bir miktar körelmesiyle daha temiz tıraşlar çıkarıyorum
1. Muhle R89
2.Astra yeşil jilet
3. Arko sabun
4. Nivea balm hassas cilt.
Ynt: Günün Tıraşı - Straht - 31/10/2014
*TOBS Greyfurt
*Semogue 1305 (gittikçe güzelleşiyor)
*GEM Micromatic
*GEM PTFE (4. Tıraş)
*Thayer's Witch Hazel ve Rebul Mandalina
*Müzik: Radyo Joy Jazz
Başlarda TOBS ile bile 2 perdelik köpük çıkaramayan 1305'imden şuan tıraş sonrası tonla köpük atıyorum. GEM jilet bugün 4. Tıraş itibariyle bıyık bölgesinde çekme yaptı. Ben nedense Feather SE jiletler gibi 10+ tıraş bekliyordum, sanırım jiletin etli olmasından ötürü.
Herkese keyifli ve bol köpüklü tıraşlar.
Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 31/10/2014
Onceki iki tiraslarim boyunda tahris yaptigi icin (razor bump ve son bir haftada acaip nescafe sevdamdan dolayi olusan sivilceler), 4 gun dinlendirme karari aldim. Ama ne fayda, yarin is gorusmesine davet aldigim icin mecburen tiras oldum.
Dus
Ej De89 Barley
Jaguar 338
Everest krem
Polsilver SI (2)
Ali Biyikli
Nivea hassas ciltler icin splash
Boro Plus Antiseptik krem (hindistan)
Bu sefer sadece 2xWTG oldum yukarida yazdigim problemlerden dolayi. Pek kaliteli tiras sayilmaz, ama rahat ve idare eder, SAS ayarinda. Sakallar tersten ele geliyor, ki mild makina ve wtg ile bence gayet normaldir.
RE: Günün Tıraşı - Straht - 31/10/2014
@seiko
Komşum forumca sizin kaliteli ve tahrişsiz bir tıraş olacağınız günü bekliyoruz =) Cildiniz çok mu ince acaba birde tıraş olup üst katmanı alınca sinirler çok mu yüzeyelleşiyor?
|