Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 03/11/2014
Herkese iyi haftalar diliyorum.
- TOBS Jermyn Street sabun
- Tipsoft finest fırça
- J.A. HELLBERG Faux Frameback 6/8 Eskilstuna
- Wilkinson Sword Classic TS losyon
Cvp: Günün Tıraşı - onur98 - 03/11/2014
(02/11/2014, Saat: 23:43)pitbull Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Progress 1,5
tipsoft finest
cella
astra mavi
şap
proraso mavi a/balsam
Traşım 2 perde sakal çıkış yönünde olup son olarak şap üzerine küçük rötuşlarla bitirdim.Tahriş yok konforlu bir traştı.
Tipsoft fırçamla ilk traşım,porsuk fırça ilk kullanışım,fırçanın kıl ve sap kalitesi oldukça başarılı,performansı ise inanılmaz.Yüzde köpürtme yaptım çok kıvamlı ve kaliteli köpük elde ettim,bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim.Özellikle Onur Bey'in alım esnasında ilgisi üst seviyedeydi,Onur Bey ve ekibine başarılar dilerim
syg
Sıhhatler olsun, iyi günlerde kullanın. Fırçanızı kullandıkça daha da güzelleşecek.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. tipsoft ailesine hoşgeldiniz.
Günün Tıraşı - crionics - 03/11/2014
Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 03/11/2014
Saatiniz guzel. Vintage oldugu belli. Mekanizma ne?
Günün Tıraşı - crionics - 03/11/2014
(03/11/2014, Saat: 20:18)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saatiniz guzel. Vintage oldugu belli. Mekanizma ne?
Teşekkür ederim
Mekanizma 6138
Günün Tıraşı - btoprak - 03/11/2014
Edwin Jagger DE89 Barley
Tipsoft Silvertip Finest Fırça
Palmolive Klasik Krem
Astra Yeşil Jilet
Old Spice Klasik AS
Tipsoft Silvertip Finest kremlerle çok güzel sonuç veriyor. Palmolive bir Proraso kadar memnuniyet verici gelmiyor bana ama hoş bir krem. Köpük seviyesi, nemlendiriciliği tatmin edici seviyede.
Astra yeşil güzel, keskinliği ideal bir jilet ama ben tıraş olurken çok temkinli davranıyorum sanki Feather ile tıraş oluyormuşum gibi. Sanırım Yeşil Astra'nın yüzüne iyi gelmediği grup kişilerdenim. Tatmin edici, yine de ben Astra Mavi'yi tercih ediyorum.
Sent from my iPad using Tapatalk
Günün Tıraşı - theunnamed - 03/11/2014
Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 04/11/2014
progress(2),tipsoft manchurian,speick stick,permasharp(eski),kertil çam çiçeği
Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 04/11/2014
Crionics hocam, selamlar. :-)
4 gunluk sakal sicak havlu sayesinde yumusadi, fakat gercekten de dusun yerini hic bir sey vermez. Elde ettigim kopuk kivami hic de kaliteli sayilmaz, her perde oncesi yukleme yaptim mecburen, ki bu 830'un marifeti. Artik resmen sevmiyorum bu fircami. Hemen kuruyor, ne kopuk kaliyor, ne de nem, arti okuz gibi cellayi yok ediyor )))))
3 perde (atg-li) arti rotus. Finalde nivea hassas ciltl icin balsam ile tahrisi yatistirmaya calistim, ama ali biyikli sayesinde tahris devam ediyor. Belki biraz sonra Boro Plus krem surecegim.
Cvp: Günün Tıraşı - Hasan Ali - 04/11/2014
(03/11/2014, Saat: 11:07)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese iyi haftalar diliyorum.
- TOBS Jermyn Street sabun
- Tipsoft finest fırça
- J.A. HELLBERG Faux Frameback 6/8 Eskilstuna
- Wilkinson Sword Classic TS losyon
Ustura güzel!!!
|