Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 31/03/2015
@Chinaski,güzel günlerde kullan,harika ustura
(31/03/2015, Saat: 17:06)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Filarmonica #13 Doble temple 13/16. Nerdeyse NOS, taşa değmemiş, fabrika ağzıyla duruyor. @theunnamed hocama teşekkür ederim bir baska güzelliği bulup ortaya çıkardığı için.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 31/03/2015
@onurcakmak komşum sağ olsun kullanılmış jilet için bana atık kutusu gönderdi. Kutunun maşallahı var. Babamın jiletleri de bir sene toplasam yine de dolduramayız sanırım.
En Son Ne Aldınız ? - Aleksey - 31/03/2015
@Chinaski komsum, gercekten anlattigin gibi harikaymis gule gule kullan. Sirada ne var?
Sent from my iPhone using Tapatalk
RE: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 31/03/2015
(31/03/2015, Saat: 20:28)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski komsum, gercekten anlattigin gibi harikaymis gule gule kullan. Sirada ne var?
Sent from my iPhone using Tapatalk Teşekkürler komşum, bir süre ustura almam diyorum eğer kendimi tutabilirsem Bundan sonra TI alırım galiba bir tane, cok gerekli değil aslında ama bulunsun.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Mehmet Kiraz - 31/03/2015
(31/03/2015, Saat: 20:13)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onurcakmak komşum sağ olsun kullanılmış jilet için bana atık kutusu gönderdi. Kutunun maşallahı var. Babamın jiletleri de bir sene toplasam yine de dolduramayız sanırım.
komşum bizim buradaki hastahaneden bulabilirim böyle bir kutu ben de. Hem bizim orada tıbbi atık yeri ve kamyonu da var imha etme olayı daha kolaylaşır
En Son Ne Aldınız ? - Aleksey - 31/03/2015
Bulunsun bulunsun ear cutter'a kardes Dominator yakisir.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 31/03/2015
(31/03/2015, Saat: 20:37)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum bizim buradaki hastahaneden bulabilirim böyle bir kutu ben de. Hem bizim orada tıbbi atık yeri ve kamyonu da var imha etme olayı daha kolaylaşır
Bunların 0.4-0.5 Lt hacimde olanları var komşum. Onlar oldukça ideal. 1.2 Lt banyoda tutmak için biraz büyük kalabilir.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Mehmet Kiraz - 31/03/2015
Litreliğe bende girmem zaten fazla gelir dediğin gibi küçük oranlar daha uygun tıraş olma sıklığıma göre ki (tahriş olmayalım diye üç-dört günde bir, Bazen bir gün arayla) uzun gidecek diye düşünüyorum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - yigitemre - 31/03/2015
(30/03/2015, Saat: 18:06)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
@theunnamed e teşekkürler
Şu McOrco'ya ithaf edilen meşhur teşvikler, rüşvetler bunlar olsa gerek. Ayıp ayıp. Utanmadınız mı ha? (Yalçın Küçük stili ile).
Şaka bir yana hem ihtilaf üstadım, hem theunnamed üstadım güle güle kullansınlar. Bende gözüm yaşlı Commodore ile dertleşeyim bare.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 31/03/2015
(31/03/2015, Saat: 20:37)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bulunsun bulunsun ear cutter'a kardes Dominator yakisir.
Bir tane Spartacus alırım sanırım, boynuz sap, işlemeli sırt.
|