Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 16/11/2014
- Proraso pre-shave krem
- HTGAM Synergy 'Cavendish' sabun
- Tipsoft Premium Finest fırça
- Proraso as losyon
Proraso tıraş öncesi krem içeriğindeki mentol ile tıraştan önce epey ferahlatıyor. Duş almamış olamama rağmen Proraso tıraş öncesi krem cildi tıraşa iyi hazırlıyor. Gayet yakın ve pürüzsüz bir tıraş oldu. Proraso tıraş sonrası balzam da başarılı Nivea balzamlardan bir iki tık yukarda. Normalde balzamlar cildimi yakarken bu üründe yanma olmadı, yatıştırması losyonlar kadar olmasa da balzamlara göre iyi. Ama esas güzelliği cildi yumuşacık yapması ve tertemiz kokusunda.
Cvp: Günün Tıraşı - Kalfa - 16/11/2014
* Arko kase sabun
* Jaguar Fırça
* Perma Sharp Yeşil Kırık Berber Jileti
* Yuma
* Gillette Balsam
= Pırıl pırıl tahrişsiz bir yüz. Haydi hayırlı tıraşlar
Cvp: Günün Tıraşı - cosa_nostra - 16/11/2014
Sahneyi ;
*Proraso yeşil tıraş kremi
*Omega fırça
*Progress(Ayar 2-3 arası 2 perde)
*444 balsam
paylaşır sonuç sinek sakat kalır
Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 16/11/2014
Jaguar 338
Cella
Ej Barley
Feather (1)
Ali biyikli
Gillette Mach3 Gel
Wtg, xtg, atg
tahris olsa da, guzel sonuc
Günün Tıraşı - theunnamed - 17/11/2014
Uzun zaman sonra ilk defa bir ustura çıktı sahneye
@Error... üstadımın ellerine sağlık. Pittingleri geometriye zarar vermeden azaltmış. Sapındaki deformasyonlara da el atmış. Oysaki sadece bıçağın ucundaki kırığı düzeltip bilemesini istemiştim. Sağolsun tam takım bakım yapmış alete. Cillop gibi de ağzı vermiş.
Ancak ne kadar zamandır kullanmıyormuşum usturayı bugün farkettim. Elime yakışmadı alet bir anda Titredi diyemem ancak oldukça temkinli yaklaşarak 2 perde tıraşı bitirebildim sonunda.
MWF ile henüz tam olarak başarıya ulaşamadım. Böyle boş, zayıf kuru bir köpük oluşuyor. Biraz daha tecrübe etmeli.
R&B gayet güzel gidiyor. 15-20 kullanım sonra nasıl olacak merak etmekteyim.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 17/11/2014
Sıhhatler olsun üstat, çok güzel bir tıraş olmuş belli.
(17/11/2014, Saat: 00:59)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun zaman sonra ilk defa bir ustura çıktı sahneye
@Error... üstadımın ellerine sağlık. Pittingleri geometriye zarar vermeden azaltmış. Sapındaki deformasyonlara da el atmış. Oysaki sadece bıçağın ucundaki kırığı düzeltip bilemesini istemiştim. Sağolsun tam takım bakım yapmış alete. Cillop gibi de ağzı vermiş.
Ancak ne kadar zamandır kullanmıyormuşum usturayı bugün farkettim. Elime yakışmadı alet bir anda Titredi diyemem ancak oldukça temkinli yaklaşarak 2 perde tıraşı bitirebildim sonunda.
MWF ile henüz tam olarak başarıya ulaşamadım. Böyle boş, zayıf kuru bir köpük oluşuyor. Biraz daha tecrübe etmeli.
R&B gayet güzel gidiyor. 15-20 kullanım sonra nasıl olacak merak etmekteyim.
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 17/11/2014
MWF'yi köpürtmesi hariç iyiydi @chinaski komşum.
RE: Günün Tıraşı - Chinaski - 17/11/2014
Mwf yi su ekleyerek yüzde köpürtmek lazım @theunnamed komşum. Kıvamı tutturunca çok harika bir sabundur.
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 17/11/2014
Tas kullanmıyorum zaten komşum yüzde köpürtüyorum ama eksik yaptığım birşeyler var, biraz irdeleyeyim bu konuyu
(17/11/2014, Saat: 01:08)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mwf yi su ekleyerek yüzde köpürtmek lazım @theunnamed komşum. Kıvamı tutturunca çok harika bir sabundur.
RE: Günün Tıraşı - Chinaski - 17/11/2014
Sert su da sevmez bu arada MWF iyice yükleyip içme suyu ekleyerek deneyin hocam. Mwf den vazgeçmeyin
|