Ynt: Günün Tıraşı - zorba58 - 17/11/2014
Günün tıraşında domuzlar artmis
Domuzz candır
Günün Tıraşı - tipsol - 17/11/2014
(17/11/2014, Saat: 01:15)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sert su da sevmez bu arada MWF iyice yükleyip içme suyu ekleyerek deneyin hocam. Mwf den vazgeçmeyin
Bu mwf nin hastasıyız.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 17/11/2014
Yılmak yok R&B + MWF devam
Cvp: Günün Tıraşı - SirAdams - 17/11/2014
İşlerimden dolayı internete bakamaz durumdaydım uzun bir süredir.
Herkese selamlar.
Muhle R89
Muhle M89 Silvertip Badger
7O'Clock SharpEdge (sarı)
Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream
Osma Bloc d'Alun
Truefitt & Hill Advanced Facial Moisturiser
Cvp: Günün Tıraşı - mavi - 17/11/2014
(17/11/2014, Saat: 01:58)SirAdams Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşlerimden dolayı internete bakamaz durumdaydım uzun bir süredir.
Herkese selamlar.
Muhle R89
Muhle M89 Silvertip Badger
7O'Clock SharpEdge (sarı)
Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream
Osma Bloc d'Alun
Truefitt & Hill Advanced Facial Moisturiser
Sıhhatler olsun, scuttle çok güzel.
Cvp: Günün Tıraşı - SirAdams - 17/11/2014
Çok teşekkürler mavi. Size de sıhhatler olsun.
Yazmayı unutmuşum, scuttle da Truefitt & Hill ..
(17/11/2014, Saat: 02:22)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun, scuttle çok güzel.
Cvp: Günün Tıraşı - error... - 17/11/2014
(17/11/2014, Saat: 00:59)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun zaman sonra ilk defa bir ustura çıktı sahneye
@Error... üstadımın ellerine sağlık. Pittingleri geometriye zarar vermeden azaltmış. Sapındaki deformasyonlara da el atmış. Oysaki sadece bıçağın ucundaki kırığı düzeltip bilemesini istemiştim. Sağolsun tam takım bakım yapmış alete. Cillop gibi de ağzı vermiş.
Ancak ne kadar zamandır kullanmıyormuşum usturayı bugün farkettim. Elime yakışmadı alet bir anda Titredi diyemem ancak oldukça temkinli yaklaşarak 2 perde tıraşı bitirebildim sonunda.
MWF ile henüz tam olarak başarıya ulaşamadım. Böyle boş, zayıf kuru bir köpük oluşuyor. Biraz daha tecrübe etmeli.
R&B gayet güzel gidiyor. 15-20 kullanım sonra nasıl olacak merak etmekteyim.
başkan güle güle kullan sıhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - onur98 - 17/11/2014
@theunnamed,
Sıhhatler olsun. Filarmonica 14 ışıl ışıl çok güzel olmuş. Emeği geçenlerin eline sağlık.
Domuz fırçanı ılıktan biraz daha öte hafif sıcağa yakın suyla kullanmanı öneriyorum. Ayrıca fırçayı sıkma alışkanlığın varsa domuz fırçalarda bunu yapma. Domuz fırçalarının fazla suyunu sıkmadan sudan çıkarıp hafif bir iki kere silkelemen yeterli. Önceden sabunun üstüne de biraz sıcak su damlatmayı da unutma. MWF ile süper bir köpük yapacağına eminim.
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 17/11/2014
Teşekkür ederim @onur98 üstadım. Güzel oldu Fila. Ama elim o azcık kazandığım hassasiyeti geri kaybetmiş. Kullanacaksam yeniden kazanmam lazım, yoksa kendimden korkuyorum
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
RE: Günün Tıraşı - Straht - 17/11/2014
@theunnamed
Komşum ustura şahane duruyor. Beklediğim bir fotoğraftı=) İnsanın elinden o kadar güzel fili 14ler geçip hiç canı çekmemesi mümkün değil dimi=)
Sıhhatler olsun
|