Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Bruce - 04/04/2015
(04/04/2015, Saat: 19:30)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Bruce, hocam fullemissiniz TOBS'lari, güle güle kullanin
Teşekkür ederim naayi üstadım, çift olanların yarısı Jermyn St. olacaktı, hepsi sandalwood paketlenmiş, aceleden girmemle çıkmam bir oldu, havaalanlarını karıştırdım son dakika farkettim Gatwick olduğunu
En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 04/04/2015
Impa Ticaret'ten Simpson Chubby 2 best badger fırça. Hep aklımda olan bir fırçaydı en sonunda dayanamadim. Mustafa Bey' e girişimlerinden ve bize bu urunleri ve fırçaları görerek alma imkanı sağladığı için teşekkür ederim. Her zamanki gibi sıcak ve içten karşıladı beni sağolsun.
custom Tipsoft premium silvertip ile yan yana.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 04/04/2015
@Chinaski,güzel günlerde kullan
Chubby sahibi olmayan atsın kendini köprüden
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 04/04/2015
@ihtilaf üstadım teşekkür ederim daha güzelleri herkesin olsun. Simpson chubby ikon bir fırça o yüzden denemeden olmazdı. Hakim olamadım kendime.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - theunnamed - 04/04/2015
@chinaski hayırlı olsun komşum. Benim de listemde ama sıra gelirse yorum bekleriz.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 04/04/2015
(04/04/2015, Saat: 20:34)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @chinaski hayırlı olsun komşum. Benim de listemde ama sıra gelirse yorum bekleriz. Eyvallah üstat. Sıra gelirse mutlaka dene derim Yorum yapmaya çalışırım dilim döndüğünce.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - btoprak - 04/04/2015
Hayırlı olsun @chinaski üstad. Deneyimlerinizi ve degerlendirmenizi bekleriz .
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Aleksey - 04/04/2015
Güle güle kullan @Chinaski komşum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 04/04/2015
@btoprak @Aleksey çok teşekkürler, yazmaya çalışacağım yorumlarımı ilk fırsatta.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 04/04/2015
Chubby 2 den sonra bu mesaj güdük kalacak
HB de kargo bedava 69,90 TL
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=mtlvecogt30t5&categoryId=60000268&SKU=MTLVECOGT30T5&id=123&utm_source=email&utm_medium=siparis&utm_campaign=urun&utm_content=pazarlama&utm_term=kategori-genel&wt_em=siparis.pazarlama.kategori-genel.urun
|