Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 04/04/2015
(04/04/2015, Saat: 22:52)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ustura bize ters üstad, r41 den bile geri vites yaptım
Bir de genelde çevremde "üşengeç adam üretken olur" sözüyle hatırlanırım
Bu söz için Billy ile telif konusunda mahkemelik olma
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ooppss - 04/04/2015
(04/04/2015, Saat: 23:00)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu söz için Billy ile telif konusunda mahkemelik olma ben sözü söyleyen değil söz de geçen oluyormuşum
İdeal kartuşçu profiline uyuyorum ama hasbelkader gelenekselci olduk.
ustura işini de yurdumun çalışkan moderatörlerine bıraktım
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 04/04/2015
(04/04/2015, Saat: 23:23)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben sözü söyleyen değil söz de geçen oluyormuşum
İdeal kartuşçu profiline uyuyorum ama hasbelkader gelenekselci olduk.
ustura işini de yurdumun çalışkan moderatörlerine bıraktım
Sorma Hocam usturayı bileyen değil körleyenim,zor iş bileme
Kendi çapımda ops oldum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Hellhound - 05/04/2015
Chinaski çok güzel günlerde kullanın. Ben de birkaç gün önce Chubby sayesinde tıraş fırçasında omurga ne demekmiş, onu anlamış oldum. Silvertip'ten alışkanlıkla aman ha bastırmayın yüzünüze, porsuk yakar
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 05/04/2015
(05/04/2015, Saat: 00:41)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Chinaski çok güzel günlerde kullanın. Ben de birkaç gün önce Chubby sayesinde tıraş fırçasında omurga ne demekmiş, onu anlamış oldum. Silvertip'ten alışkanlıkla aman ha bastırmayın yüzünüze, porsuk yakar
Teşekkür ederim komşum omurga ve esneklik diğer fırçalarımdan çok daha fazla, kıl uçları ise gayet yumuşak. Siz de güzel günlerde kullanın.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - siralexf - 05/04/2015
(04/04/2015, Saat: 23:00)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu söz için Billy ile telif konusunda mahkemelik olma
bily güzel demişte bu olay amerikada geçerli
Türkiyeye gelecek olursak easy way bir iyi niyetli arkadaş(genelde keriz şeklinde isimlendirirler) bulup işi onun üzerine yıkıp
işi kolaylaştırmak şeklinde gerçekleşir.
En Son Ne Aldınız ? - Aedan - 05/04/2015
Japanese attirude for work: if one can do it i can do it, if noone can do it i must do it. Middle eastern attitude for work: if one can do it let him do it, if no one can do it ya habibi how can i do it???!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - hergele - 05/04/2015
(05/04/2015, Saat: 12:46)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Japanese attirude for work: if one can do it i can do it, if noone can do it i must do it. Middle eastern attitude for work: if one can do it let him do it, if no one can do it ya habibi how can i do it???!
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - cosa_nostra - 05/04/2015
Alamamyadan geldi kokusu üzerinde
En Son Ne Aldınız ? - theunnamed - 05/04/2015
|