Cvp: En Son Ne Aldınız ? - naayi - 05/04/2015
Tabac'ci arkadaslara ithaf edeyim bu resmi de Yurtdisinda ugradigim dükkanlardan biri..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ts9funk - 05/04/2015
Aga ne güzel ya!! Bizde de sadece belli 2 ürün var
En Son Ne Aldınız ? - Aleksey - 06/04/2015
O ne guzel reyon yahu, biraz daha alisveris yaparsam benim odaya da boyle bir reyon gerekebilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - cosa_nostra - 06/04/2015
Her şeyimiz böyle zaten, 2 kuruşluk sabunlara makinelere hayranlık duyuyoruz. Oysa oralarda öyle mi bir koltuk altı spreyi gibi stantlarda satışı bekliyor gayet basit. Bizde 10 tane geliyor rafın en başında şıkır şıkır bir ihtimam bir heyecan . Tıraşa merakım var sınırlı, nereden ne alacağım getirteceğim meçhul gelir mi gelmez mi gümrüğe takılır mı? Öte yandan silah merakım var senelik 200 fişek hakkın var öyle kafana göre gidemezsin talim yapmaya, silaha alana kadar anandan emdiğin süt burnundan gelir. Daha bunun gibi neler sayarım. Nedir arkadaş bu her şey prosedür , her şey yokuş bu memlekette. Alamadım hızımı şimdi gircem bi yere iyisi mi hız kesiyim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Delidumrul - 06/04/2015
(05/04/2015, Saat: 23:36)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabac'ci arkadaslara ithaf edeyim bu resmi de Yurtdisinda ugradigim dükkanlardan biri..
Kem küm birşey diyemedim
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - candova - 06/04/2015
(05/04/2015, Saat: 23:36)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabac'ci arkadaslara ithaf edeyim bu resmi de Yurtdisinda ugradigim dükkanlardan biri..
Vay amigo
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Mehmet Kiraz - 06/04/2015
gözyaşları sel ne reyon ama !!!
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Bruce - 06/04/2015
Yazmayı unutmuşum, seyahatlerde tıraş malzemelerini poşette taşımaktan sıkıldığım için Massimo Dutti tıraş çantası aldım. O da şu şekilde:
En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 06/04/2015
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ferhat1905 - 06/04/2015
En son alınan ve memnun kalınan iki Biotherm ürünü.
Biotherm Men Facial Exfoliator(Yüz İçin Peeling)
Biotherm Men Activ Shave Repair Tıraş Sonrası Nemlendirici
|