Geleneksel Tıraş Forumları
Kargo Takibi / Yurtdışı / Yurtiçi / PTT - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Forum: Buradan Aldım (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Konu Başlığı: Kargo Takibi / Yurtdışı / Yurtiçi / PTT (/showthread.php?tid=816)

Cvp: Kargo Takibi / Yurtdışı / Yurtiçi / PTT - ckeskin - 24/05/2016

Daha yeni başladı. Sanmıyorum alan olduğunu.

Cvp: Kargo Takibi / Yurtdışı / Yurtiçi / PTT - ckeskin - 25/05/2016

Bende son durum bu:

May 24 2016 10:46 AM Shipment on transport to country of destination

alıcı ülkeye gönderimi yapıldı diyor. Yeni bir kargo numarası yok. Buradaki partnerleri kim diye düşündükçe karnıma ağrılar giriyor. Zira PTT değil de DHL, UPS falansa gümrükte kalma ihtimali her zaman var.

Cvp: Kargo Takibi / Yurtdışı / Yurtiçi / PTT - izbe - 25/05/2016

(25/05/2016, Saat: 11:13)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buradaki partnerleri kim diye düşündükçe karnıma ağrılar giriyor. Zira PTT değil de DHL, UPS falansa gümrükte kalma ihtimali her zaman var.

Aynı nedenden dolayı amazon dan bu tür ürünler (kozmetik kapsamı) almıyorum. Ya Fedex ya da ups iş ortaklığı ile gönderiyorlar. %99 değil %100 gümrüğe takılıyor. Hadi sabunu felan filan anladım da, geçen sene gümrüğe takılan feather artist ne alaka hala anlayabilmiş değilim. Neyseki amazon un aşmış müşteri hizmetleri varda uğraştırmıyorlar.

Cihan hocam gelişmeleri burdan aktar ki g&c den alışveriş yapıp yapmayacağımıza karar verelim.

Kargo Takibi / Yurtdışı / Yurtiçi / PTT - Nani Kuş - 25/05/2016

(25/05/2016, Saat: 11:13)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende son durum bu:

May 24 2016 10:46 AM Shipment on transport to country of destination

alıcı ülkeye gönderimi yapıldı diyor. Yeni bir kargo numarası yok. Buradaki partnerleri kim diye düşündükçe karnıma ağrılar giriyor. Zira PTT değil de DHL, UPS falansa gümrükte kalma ihtimali her zaman var.

Kelimesine kadar aynı şey yazıyor benim gönderide . Nasıl gelecegini bilememek can sıkıcı

Cvp: Kargo Takibi / Yurtdışı / Yurtiçi / PTT - blaster - 25/05/2016

Benim paket hala "Shipment processed at Spring facility" aşamasında. Firmaya Türkiye'de kimle çalıştıklarıyla alakalı mail attım. Artık beklemeye geçiyorum Smile.

WlM2U.gif

Cvp: Kargo Takibi / Yurtdışı / Yurtiçi / PTT - dikdik_s - 25/05/2016

@Nani Kuş

Ben dedim ya abi, bir cıkarken ulkeden cıkıyor diyor, birde turkiye ye girince gumruk kontrolunde diyor arada baska birsey goremiyorsun takipte, tahminim seninki yolculuk pozisyonunda oldugu icin 5-10 gun arasında turkiye girisi olur. Merak etme. Çok bakma, bekledikce gelmiyor. Psikolojik olarak daha uzun geliyor bu sekil merak ettikce.
Yat ustune unut siparisi, tıngır mıngır geliyor o. Birgun bakıyorsun kapı calınmıs senin paket arz ı endam etmiş.

Not: yazdıklarım normal ptt gonderisi icin gecerlidir. Fedex, dhl soyleyene gecmis olsun.

Kargo Takibi / Yurtdışı / Yurtiçi / PTT - Nani Kuş - 25/05/2016

@dikdik_s dostum takıldığımız cihankeskin hocanın belirttiği hususlar nedir nedeğildir bilinmez Spring diğer türlü haftada bir kontrol edip arkama yaslanıyorum .
@blaster hocam Mail'inize Cvp gelirse bizide bilğilendirin .

Cvp: Kargo Takibi / Yurtdışı / Yurtiçi / PTT - Nani Kuş - 26/05/2016

Son durum sprin - gds
Shipment arrived in country of destinasyon

Ve hala kargoyu kim teslim edecek belli değil

Cvp: Kargo Takibi / Yurtdışı / Yurtiçi / PTT - Nani Kuş - 26/05/2016

Shipment arrived at Office of Exchange

Diyor artık İstanbul PiM yurtdışı kargoların geldiği yerimi kast ediyor neyse

@blaster hocam sizin Mail Cvp verdilerimi ?

Cvp: Kargo Takibi / Yurtdışı / Yurtiçi / PTT - blaster - 26/05/2016

(26/05/2016, Saat: 15:14)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Shipment arrived at Office of Exchange

Diyor artık İstanbul PiM yurtdışı kargoların geldiği yerimi kast ediyor neyse

@blaster hocam sizin Mail Cvp verdilerimi ?

Maaalesef cevap yok. Benim paket de hala İspanya'da.