Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Straht - 19/04/2015
Dün gece oltama takılan yeni oyuncağım Bir güzel temizlendikten sonra neler yapıcak görücez. Belki akşama bir kardeş daha gelebilir
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - naayi - 19/04/2015
@Bruce, @tipsol, @kethuda57 tesekkürler arkadaslar
Bundan sonra bir tane daha firca bekliyorum ve muhtemelen bir süre tiras fircasi olayini kapatmis olacagim..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Eucris - 19/04/2015
Ahşap sandal ağacından ,pirinç işlemeli traş kasesi kapaklı.içinede Trueffit & Hill Sandalwood koydum.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - connoisseur - 19/04/2015
(19/04/2015, Saat: 11:32)Eucris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Ahşap sandal ağacından ,pirinç işlemeli traş kasesi kapaklı.içinede Trueffit & Hill Sandalwood koydum. Iyi gunlerde kullanin, cok guzel gorunuyor.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - naayi - 19/04/2015
(19/04/2015, Saat: 11:32)Eucris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ahşap sandal ağacından ,pirinç işlemeli traş kasesi kapaklı.içinede Trueffit & Hill Sandalwood koydum.
Cok sIk durmus gercekten
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 19/04/2015
(19/04/2015, Saat: 11:32)Eucris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ahşap sandal ağacından ,pirinç işlemeli traş kasesi kapaklı.içinede Trueffit & Hill Sandalwood koydum.
Kase harika gözüküyor komşum. Nereden aldınız?
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 19/04/2015
(19/04/2015, Saat: 11:11)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün gece oltama takılan yeni oyuncağım Bir güzel temizlendikten sonra neler yapıcak görücez. Belki akşama bir kardeş daha gelebilir
Hayırlı olsun komşum nerde balığa çıkıyorsun non xl güzel usturadır klasiktir.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 19/04/2015
(19/04/2015, Saat: 11:32)Eucris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Ahşap sandal ağacından ,pirinç işlemeli traş kasesi kapaklı.içinede Trueffit & Hill Sandalwood koydum. Komşum bence de çok şık olmuş o kabın içinde T&H
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Straht - 19/04/2015
@Chinaski
Ebayde takip ettiğim satıcılar adlı gölete bir olta salladım bu takıldı komşum Bakalım akşama becerebilirsem bir de abisi gelicek.
@Eucris
Kase cidden şahane gözüküyor, inşallah performansı da iyi olur=)
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Eucris - 19/04/2015
@...connoisseur
@...naayi
@...cihankeskin
@...Straht
Daha iyileri sizlerin olsun iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar Trueffit & Hill 'in orijinal ksesinide kullanıyorum bununki kadar orijinal ve şık değil.
|