Cvp: En Son Ne Aldınız ? - onurcakmak - 19/04/2015
Nihayet beklediğim Dovo MErkur Futur kılıfı geldi. ebay'de Alman bir satıcıdan alıp, Almanyadaki bir arkadaşa 3 avroya gönderttim. Bu perşembe geldi, o da sağolsun bugün Türkiyeye gelen birisine verip, elden teslim almamı sağladı.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Straht - 19/04/2015
Evet, an itibari ile büyük abiyi de alarak Joseph Allen & Sons ustura setimi tamamladım
Şimdi işin en zevkli kısmı olan restorasyon kısmı kaldı
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Arif - 19/04/2015
En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 20/04/2015
Naniwa 12000 special stone. fedex gönderileri kocaman oluyormuş. Fedex haftasonu çalışmadığı için gönderi 10 günde ancak gelebildi halbuki bir dünya para alıyorlar. Ptt candir dostlar.
En Son Ne Aldınız ? - Aleksey - 20/04/2015
(20/04/2015, Saat: 11:25)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Naniwa 12000 special stone. fedex gönderileri kocaman oluyormuş. Fedex haftasonu çalışmadığı için gönderi 10 günde ancak gelebildi halbuki bir dünya para alıyorlar. Ptt candir dostlar.
Gule gule kullan komsum, harika duruyor. Hangi saticiysa paketleme, handling suresi falan gayet iyi anladigim kadari ile. Bakalim nasil olacak bu 12k?
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 20/04/2015
Teşekkürler @Aleksey komşum. Paketleme ve kargolama hizliydi ama kargo firması yaterince hızlı davranamdi.
Naniwa taşlar genelde jis standartlarına göre siniflandiriliyor o yüzden naniwa 12k Shapton 16k ile yakın bileme yapıyor. 15k civarı olduğu konusunda hemfikir kullananlar
En Son Ne Aldınız ? - onurcakmak - 20/04/2015
@naayi komşum sağolsun, Almanyadan gelen bir tanıdığıyla bize özel Tabac kase getirtti. Kendisine bu inceliğinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Bruce - 20/04/2015
(20/04/2015, Saat: 15:57)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
@naayi komşum sağolsun, Almanyadan gelen bir tanıdığıyla bize özel Tabac kase getirtti. Kendisine bu inceliğinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onur komşum hayırlı olsun güle güle kullan. Tabac'cı olmuşuz
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - onurcakmak - 20/04/2015
(20/04/2015, Saat: 16:35)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onur komşum hayırlı olsun güle güle kullan. Tabac'cı olmuşuz
Maksat biraz rotasyon olsun Bruce komşum Tek sabun tek koku biraz sıkıcı oluyor(muş).
En Son Ne Aldınız ? - ferhat1905 - 20/04/2015
Biraz önce elime ulaştı.
Aslında jileti icin siparis etmistim. 12tl ye geldi. Nasil tıraş eder belli degil
|