Cvp: En Son Ne Aldınız ? - candova - 22/04/2015
(22/04/2015, Saat: 00:02)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kırmızı yüz havlusu
elit zeytin kolonyası
proraso yeşil çay ve yulaf özlü tıraş sabunu
Ustat yanlış gormediysem proraso turkiye yaziyor orada
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - recklesstr - 22/04/2015
evet üstadım, proraso Türkiye'ye satış noktasını sordum izmir forum'da varmış bugün yolum düşünce oradan sabunu aldım. aftershave balm ve tıraş kremleri de mevcuttu, fiyatları ise impa ile aynıydı.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - candova - 22/04/2015
İmpaya candır
Tekrar teyit etmiş olduk.
Evet, Mustafa bey sağolsun uygun fiyattan satın alamamızı sağlıyor hep. Yalnız bu sabunun kokusunu merak ediyordum koklayıp almak istiyordum kokusu hoşuma gitmese sandal ağacı özü ve shea butter'lı tıraş sabununu alacaktım bakarak almam iyi oldu bir nevi.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Bruce - 22/04/2015
(21/04/2015, Saat: 18:46)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ATT S2
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. ATT'nin slant yorumlarını bekleriz
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Aleksey - 22/04/2015
İzmir'e dönünce bir foruma uğrayayım. Merak ettim neredeymiş nasılmış. Katalog falan güzel duruyor. Babamı geleneksel tıraşa geçiriyorum, en son Col Conk Almond, Wilki Domuz (babasından kalma) ve Permatik klasik ile tıraş oluyordu. Bu haftasonu tekrar İmpa'ya götüreceğim inşallah.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 22/04/2015
Teşekkür ederim @Bruce, en yakın zamanda inşallah...
@Aleksey: Forum bornovada teknosanın yanındaki eczanede bulunuyor. Kataloğu beğendim özellikle Türkçe katalog hazırlanmış olması güzel olmuş. Telefonla katalog resmi çektim ama küçük yazılar pek okunaklı olmadı büyüteç yardımı gerekebilir.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - kasif - 22/04/2015
forumdan kiloluk cella aldım
En Son Ne Aldınız ? - Atto - 22/04/2015
Zero Modz by Carlos Creation
|