Ynt: RE: Cvp: Günün Tıraşı - alpergoren - 09/12/2014
(09/12/2014, Saat: 03:39)pitbull Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alper hocam, herşey güzel de, aman diyeyim tipsoft fırçayı düşürüp kırma...... Aman hocam Allah korusun diyelim finest fircam tam kivama gelmisken boyle bir sey olmasin insallah
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 09/12/2014
(09/12/2014, Saat: 10:52)alpergoren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cihankeskin tesekkur ediyorum shiseido gercekten cok basarili bir urun
Shiseido Japonya'nın en ünlü ve başarılı kozmetik markasıdır zaten. Kötü ürününü ben daha görmedim.
Cvp: Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 09/12/2014
(08/12/2014, Saat: 22:49)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler ola komşum, 89 başlığa yuma sap mı monte
Ağırlık noktası başlıkta, başlığa yakın tutuş gerektirir bu, nasıldı tıraş
Sağol üstad, sap 1904 kopyası ama yuma değil, hafta sonu antikacıda gördüm Afrikalı Lion açık tarak kafa ve bu sap, yumaya göre oldukça ağır ve kaplaması hoşuma gitti, bir süredir de kısa sap ile daha rahat tıraş olduğumu farketmiştim. Yine de barley sapından hafif, ağırlık merkezi kafaya doğru oldu, sap kısa olunca mecburen kafaya yakın tutuluyor. Çok rahat tıraş çıkarıyor, bu sabah da kullandım bu şekilde, kısa sap ile tıraş daha temiz ve hızlı oluyor.
Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 09/12/2014
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 10/12/2014
Of of of... Sabunu bekletiyorum aylardır, bir kere bile tıraş olmadım kolonyası ile beraber takım yapmak için. Yok böyle bir sabun, yok böyle bir kolonya. Kamyonla alasım var. Tabac hikayeymiş . Bitecek korkusuyla kullanmaya kıyamam artık
Günün Tıraşı - tipsol - 10/12/2014
(10/12/2014, Saat: 01:30)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Of of of... Sabunu bekletiyorum aylardır, bir kere bile tıraş olmadım kolonyası ile beraber takım yapmak için. Yok böyle bir sabun, yok böyle bir kolonya. Kamyonla alasım var. Tabac hikayeymiş . Bitecek korkusuyla kullanmaya kıyamam artık
Komşum bizi gaza getirme zaten zor bulunan itemlar, şimdi yollara düşmeyelim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - efdu - 10/12/2014
Merhaba arkadaşlar,
Biraz önce Brenda Lee/All Aalone Am I şarkısı eşliğinde geleneksel ilk traşımı oldum Tabac traş sabunu,progress alet,simpson berkeley 46 fırça,zaza şap ve l'occitane cade after shave...
Progress biraz kaba bir alet..sanırım tüm DE aletler öyle..manevra kabiliyeti az..Burnumun altındaki kılları yine alamadım..Ayarını 5 e aldım,farkına varmadan biraz bastırınca da küçük bir kanama oldu..Daha önce yaptığım gibi permatiğin koruma barını kırarak burnumun altını traş edebildim..Gerek favorilerin kısaltılması ve inceltilmesinde gerekse burun altı kıllarının alımında bu aletlerle traş zor oluyor..Kartuşlularda da aynı sorunu yaşadığım için permatiğin koruma barını kırarak traş oluyordum..
Geleneksel traş seramonisi kendini iyi hissettiriyor..Traş sabunu harika..fırça gerçekten güzel..after shave etkili..ama DE aletler galiba bana göre değil..
Benim yaşadığım zorlukları yaşayanlar oldumu acaba?
Cvp: Günün Tıraşı - zorba58 - 10/12/2014
(10/12/2014, Saat: 01:30)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
katılmamak mümkün mü
yalnız üretimi durdu irisch'in haberiniz olsun
Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 10/12/2014
(10/12/2014, Saat: 01:59)efdu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar,
Biraz önce Brenda Lee/All Aalone Am I şarkısı eşliğinde geleneksel ilk traşımı oldum Tabac traş sabunu,progress alet,simpson berkeley 46 fırça,zaza şap ve l'occitane cade after shave...
Progress biraz kaba bir alet..sanırım tüm DE aletler öyle..manevra kabiliyeti az..Burnumun altındaki kılları yine alamadım..Ayarını 5 e aldım,farkına varmadan biraz bastırınca da küçük bir kanama oldu..Daha önce yaptığım gibi permatiğin koruma barını kırarak burnumun altını traş edebildim..Gerek favorilerin kısaltılması ve inceltilmesinde gerekse burun altı kıllarının alımında bu aletlerle traş zor oluyor..Kartuşlularda da aynı sorunu yaşadığım için permatiğin koruma barını kırarak traş oluyordum..
Geleneksel traş seramonisi kendini iyi hissettiriyor..Traş sabunu harika..fırça gerçekten güzel..after shave etkili..ama DE aletler galiba bana göre değil..
Benim yaşadığım zorlukları yaşayanlar oldumu acaba? Sıhhatler olsun.
Bazı DE aletler progress ten biraz daha kibar olmakla birlikte hiçbiri kırık permatik kadar burun altı ve favorilerde etkili olamaz malesef.
Şahsen biraz uğraşarak da olsa DE aletle halledebiliyorum ama sizin istediğiniz kadar manevra yeteneği yüksek olması mümkün değil.
size jiletli ustura yolu yörünüyor gibi
Cvp: Günün Tıraşı - asymptote - 10/12/2014
Ben söylemiştim ama..
|