Cvp: Günün Tıraşı - error... - 12/12/2014
(12/12/2014, Saat: 02:13)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jiletli iyi mi ?
Bu jiletli iyi
Günün Tıraşı - theunnamed - 12/12/2014
@error... Başkan yakıyorsun ortalığı
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 12/12/2014
@error... üstat jiletli kullanmışsınız. Sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - asymptote - 12/12/2014
Lider marka domuz kılı fırça
Proraso Sandalwood sabun
Jaguar Henckels 11/16 Ustura
Bol soğuk su
Çelik usturayla olan ikinci tıraşım. Şunu fark ettim ki çelik usturayla yapılan tıraş sonrasında sakallar gerçekten çok geç çıkıyor. Ayrıca konfor çok üst düzeyde. İkinci tıraşımda ilkine nazaran daha yakın tıraş elde ettim. Elim alıştıkça daha da yakın tıraşlar elde edeceğim, öyle görünüyor. Usturayı çok iyi kayışladım, belki onun da etkisi vardır. Hasıl-ı kelam, çeliğe geçtiğim için ne kadar mutluyum anlatamam. Herkese tavsiye ederim..
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 12/12/2014
Aramıza hoşgeldin asymptote, sıhhatler olsun
(12/12/2014, Saat: 11:43)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lider marka domuz kılı fırça
Proraso Sandalwood sabun
Jaguar Henckels 11/16 Ustura
Bol soğuk su
Çelik usturayla olan ikinci tıraşım. Şunu fark ettim ki çelik usturayla yapılan tıraş sonrasında sakallar gerçekten çok geç çıkıyor. Ayrıca konfor çok üst düzeyde. Elim alıştıkça da daha yakın tıraş elde edeceğim, öyle görünüyor. İkinci tıraşımda ilkine nazaran daha yakın tıraş elde ettim. Usturayı çok iyi kayışladım, belki onun da etkisi vardır. Hasıl-ı kelam, çeliğe geçtiğim için ne kadar mutluyum anlatamam. Herkese tavsiye ederim..
Teşekkürler Chinaski, hoş buldum. Biraz geç oldu ama sonunda doğru yolu buldum..
Yukarıdaki kısa notuma ayrıca eklemek istediğim bir husus var:
Çelik usturayla tıraş olmak gerçekten maskulen bir deneyim. Diğer tıraş olma araçları onun yanında çocuk oyuncağı gibi kalıyor..
RE: Günün Tıraşı - Straht - 12/12/2014
@asymptote
Hoşgeldiniz çelik dünyasına =) Jaguarlar, bismarcklar falan nasıl şenlendi "günün tıraşı" başlığı bir anda=)
Çeliğe ilk geçişte dikkatinizi çeken bir şey oldu mu? Ben bu kadar ses çıkmasına çok şaşırmıştım mesela=)
(12/12/2014, Saat: 14:49)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @asymptote
Hoşgeldiniz çelik dünyasına =) Jaguarlar, bismarcklar falan nasıl şenlendi "günün tıraşı" başlığı bir anda=)
Çeliğe ilk geçişte dikkatinizi çeken bir şey oldu mu? Ben bu kadar ses çıkmasına çok şaşırmıştım mesela=)
İlk etapta beni şaşırtan şey çıkardığı ses oldu gerçekten. Resmen şarkı söylüyor bu çelik usturalar Daha sonra, tıraş esnasında ve sonrasında yaşattığı konfor hissi şaşırttı beni, ki inanılmaz
Pek yakın tıraş elde edememiştim ilkinde, ama ikinci tıraşta çok daha iyi bir tıraş elde ettim, öyle ki feather+shavette ikilisini hiç aratmadı diyebilirim. Bir de son olarak sakalların geç uzaması meselesi var ki benim gibi gün aşırı tıraş olan birisi için bu husus çok önemli..
Sonunda sakallarım için doğru aleti buldum. Seneler önce çeliğe geçmeliymişim aslında. Gerçi bu forumla tanışmış olmasam yine de geçmeyi düşünmezdim herhalde. Bu forumun çok büyük katkısı oldu. Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler..
Cvp: Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 12/12/2014
(12/12/2014, Saat: 15:52)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk etapta beni şaşırtan şey çıkardığı ses oldu gerçekten. Resmen şarkı söylüyor bu çelik usturalar Daha sonra, tıraş esnasında ve sonrasında yaşattığı konfor hissi şaşırttı beni, ki inanılmaz
Pek yakın tıraş elde edememiştim ilkinde, ama ikinci tıraşta çok daha iyi bir tıraş elde ettim, öyle ki feather+shavette ikilisini hiç aratmadı diyebilirim. Bir de son olarak sakalların geç uzaması meselesi var ki benim gibi gün aşırı tıraş olan birisi için bu husus çok önemli..
Sonunda sakallarım için doğru aleti buldum. Seneler önce çeliğe geçmeliymişim aslında. Gerçi bu forumla tanışmış olmasam yine de geçmeyi düşünmezdim herhalde. Bu forumun çok büyük katkısı oldu. Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler..
Bişey deel
mornetto üstadımın teşvik ve tazyiklerinin usturaya geçmemde etkili olduğunu özellikle teslim etmeliyim.. Çelik ete değecek dedi dedi, sonunda değdirdi. Gerçi kendisi halen meyva pıçaağlan idare ediyor, orası ayrı..
|