Günün Tıraşı - emiriko - 04/07/2012
(04/07/2012, Saat: 21:40)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostum mesele o değil ilk bulduğum tezgahta WS var. Ankarada bulamamış internetten almıştım zamaninda ona sasirdim. Bu arada plastik kutulu yumaya 6 lira isteyip 5 e bıraktılar az once.
Temizel fırça aldım 1,5 tl
Arko sabun aldım 1 tl
Astra yesil aldim 5 li 0,75 tl
1,75 kaldı makina için. Işim zor gorunuyo.
1.75 makinaya kaldi ve yumalar turevleri 5 ise hmm "Sedef" sesleri
Duzenleme: totalde 2.25 harcamizsinizki 2.75 harcayabilirsiniz 5 tl icin yok daha aza olmak istiyorduysaniz ayri
Günün Tıraşı - pars - 04/07/2012
Emiriko matematik hocanin kulaklari cinlasin.
1,75 liramin 1 lirasina ucuz ws(şıkbay plastik) aldim. 70 kuruşa da 50 ml lik tutun kolonyası buldum. 5 liradan 5 kuruş artirarak ekibi tamamladım. Simdi eve gecip ucuz tirasin tadına bakma zamanı.
(04/07/2012, Saat: 22:21)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emiriko matematik hocanin kulaklari cinlasin.
1,75 liramin 1 lirasina ucuz ws(şıkbay plastik) aldim. 70 kuruşa da 50 ml lik tutun kolonyası buldum. 5 liradan 5 kuruş artirarak ekibi tamamladım. Simdi eve gecip ucuz tirasin tadına bakma zamanı.
Hobaaa felaket hata yapmisim inanamiyorum valla kendime birde bu kafa ile kpssye girecem full cektigim yegane konuydu matematik atanamam artikin ben
Hayirli tiraslar
Günün Tıraşı - linguist - 04/07/2012
(04/07/2012, Saat: 22:28)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (04/07/2012, Saat: 22:21)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emiriko matematik hocanin kulaklari cinlasin.
Hobaaa felaket hata yapmisim inanamiyorum valla kendime birde bu kafa ile kpssye girecem full cektigim yegane konuydu matematik atanamam artikin ben
Hayirli tiraslar
kazansan da atanma garantin yok kardeşim. ben yılda 2 kere olmak üzere toplamda 10 kere başvuru yaptım. 10.sunda atandım.
(04/07/2012, Saat: 22:35)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (04/07/2012, Saat: 22:28)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (04/07/2012, Saat: 22:21)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emiriko matematik hocanin kulaklari cinlasin.
Hayirli tiraslar
kazansan da atanma garantin yok kardeşim. ben yılda 2 kere olmak üzere toplamda 10 kere başvuru yaptım. 10.sunda atandım.
Hocam puan iyi olduktan sonra atarlar hocam ya gerci su ara maalesef 80 netlerde dolasiyorum ve keske daa fazla calissaydim diyorum. Universitenin son senesinde hocalar anlamsizca kasinca buna agirlik veremedim. Umarim duzgun bir puan alip ulkenin sahil kentlerinden birine yerlesebilirim. İstanbuldan sikildim usandim darisi atanamayanlarin hocam 10 da olsa atanayim da
Günün Tıraşı - eggman - 04/07/2012
Proraso Sandalwood
Permasharp
Travel Tech
Yves Rocher AS
10 numara tıraş.Proraso harika!
Günün Tıraşı - pars - 04/07/2012
5 liraya tıraş olur, olur da ancak bu kadar olur. Tezgahta güneş altinda beklediginden olsa gerek ikinci perdenin sonunda şıkbay çatirdayarak sizlere ömür.
Yarıda kalan tıraş sonrası sürdüğüm kolonyayla beraber anladim ki tahriş var. O hışımla seyyar saticiyi buldum. Sağolsun amcabey bedelsiz olarak fuji marka yuma turevi bi alet verdi. Ben de amcabeyin bu betefendi davranışının ardından 5 lirami yanlislikla tezgaha düşürdüm. insanlik ölmemiş be dostlar.
Günün Tıraşı - emiriko - 05/07/2012
(04/07/2012, Saat: 23:40)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5 liraya tıraş olur, olur da ancak bu kadar olur. Tezgahta güneş altinda beklediginden olsa gerek ikinci perdenin sonunda şıkbay çatirdayarak sizlere ömür.
Yarıda kalan tıraş sonrası sürdüğüm kolonyayla beraber anladim ki tahriş var. O hışımla seyyar saticiyi buldum. Sağolsun amcabey bedelsiz olarak fuji marka yuma turevi bi alet verdi. Ben de amcabeyin bu betefendi davranışının ardından 5 lirami yanlislikla tezgaha düşürdüm. insanlik ölmemiş be dostlar.
Neredeyse pahalıya bile mal oluyordu hocam almadınız WS'yi
Günün Tıraşı - mckorkmaz - 05/07/2012
FS Finest
Proraso Sabun
Merkur (1)
EJ Chatsworth
Proraso AS Splash
Psycho hocam geçmiş olsun. Tabac dan sonra sarmaz tabi
Günün Tıraşı - pars - 05/07/2012
(05/07/2012, Saat: 11:13)mckorkmaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: FS Finest
Proraso Sabun
Merkur (1)
EJ Chatsworth
Proraso AS Splash
Psycho hocam geçmiş olsun. Tabac dan sonra sarmaz tabi Arko dan cok memnunum sorunu şıkbay çıkarttı. Bakalim yeni alet ne yapacak.
|