Cvp: Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 12/12/2014
(12/12/2014, Saat: 18:17)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mornetto üstadımın teşvik ve tazyiklerinin usturaya geçmemde etkili olduğunu özellikle teslim etmeliyim.. Çelik ete değecek dedi dedi, sonunda değdirdi. Gerçi kendisi halen meyva pıçaağlan idare ediyor, orası ayrı..
Tövbeee, cesaret sizde üstadım, keyif de size ait olcak tabe
Çok da canım kalıyo ama
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 12/12/2014
@mornetto üstadımın yanağındaki çizik geçti ama hatırasındaki geçmeden çelik ete değmez sanırım
Cvp: Günün Tıraşı - mavi - 12/12/2014
(12/12/2014, Saat: 18:32)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mornetto üstadımın yanağındaki çizik geçti ama hatırasındaki geçmeden çelik ete değmez sanırım
@mornetto Üstadım, o kesik hiç iz kalmadan tamamen iyileşti mi?
Cvp: Günün Tıraşı - merg - 12/12/2014
(12/12/2014, Saat: 18:39)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mornetto Üstadım, o kesik hiç iz kalmadan tamamen iyileşti mi?
Bana yüzdeki kesikler %100 iyileşmiyor muhakkak bir iz kalıyor gibi geldi inşallah geçmiştir
Cvp: Günün Tıraşı - error... - 12/12/2014
teşekkürler arkadaşlar
Cvp: Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 12/12/2014
(12/12/2014, Saat: 18:32)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mornetto üstadımın yanağındaki çizik geçti ama hatırasındaki geçmeden çelik ete değmez sanırım
(12/12/2014, Saat: 18:39)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mornetto Üstadım, o kesik hiç iz kalmadan tamamen iyileşti mi?
(12/12/2014, Saat: 18:50)merg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bana yüzdeki kesikler %100 iyileşmiyor muhakkak bir iz kalıyor gibi geldi inşallah geçmiştir
Maalesef kaldı yüzde
Hatırası da geçecek gibi değil valla napim.
Çelik olsaydı saplanmazdı, feather pro jiletler de fena değil en azından kesik atmadık aylardır
Cvp: Günün Tıraşı - asymptote - 12/12/2014
Aslında tam usturalık bir yüzün var mornetto. Feather da iyidir, ihtiyatlı olmayı gerektirir, çızık falan atmazsın..
Cvp: Günün Tıraşı - mustaphaturk - 13/12/2014
(12/12/2014, Saat: 01:46)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Hmw 24/52 custom by eskiuye3315
Feather pro jlet
Fearher ac dx
Tobs sandalwood
Simpsons balsam
Tobs sandalwood after shave lotion
Iyi geler Bence bu resmi feather'a gönder. Resim çok başarılı, eminim tıraşta öyledir.
Cvp: Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 13/12/2014
(11/12/2014, Saat: 15:07)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Kaynar suyla şu soğuklarda ne de güzel gidiyo NİVA. Metro market 10 TL civarı
sizin mesajdan sonra metroda gördüğüm ahşap saplı Niva fırçayı aldım. 8 küsür liraydı, bu akşam biraz terbiye edeyim dedim. Bayaa terbiyesiz bir fırça, kuru iken değil ama ıslanınca bir domuzdan farksız kokuyor henüz 3-5 kez denedim ama sabunu içiyor bu fırça, tasta köpürtmeye çalıştım arko sabunu, 1 dk sonra ortada ne sabun kaldı ne köpük hepsini yuttu Kıl uzunluğu yüksek, elimdeki stantlara uymuyor, düğüm çevresindeki halkanın malzemesi maalesef çok kötü ve çoğu fırçada dengesiz yapıştırılmış, ben güzel yapıştırılmış olanı seçtim umarım zaman geçtikçe bu domuzla iyi anlaşırız.
Cvp: Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 13/12/2014
(13/12/2014, Saat: 04:19)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sizin mesajdan sonra metroda gördüğüm ahşap saplı Niva fırçayı aldım. 8 küsür liraydı, bu akşam biraz terbiye edeyim dedim. Bayaa terbiyesiz bir fırça, kuru iken değil ama ıslanınca bir domuzdan farksız kokuyor henüz 3-5 kez denedim ama sabunu içiyor bu fırça, tasta köpürtmeye çalıştım arko sabunu, 1 dk sonra ortada ne sabun kaldı ne köpük hepsini yuttu Kıl uzunluğu yüksek, elimdeki stantlara uymuyor, düğüm çevresindeki halkanın malzemesi maalesef çok kötü ve çoğu fırçada dengesiz yapıştırılmış, ben güzel yapıştırılmış olanı seçtim umarım zaman geçtikçe bu domuzla iyi anlaşırız.
Valla üstad, saptan tutarak değil de elinizi kılların içine sokarak berberlerimizin yaptığı gibi sıcacık ve bol köpükle masaj yaparak yüzünüze sürerseniz sakal daha kolay yumuşar ve tıraş tahrişsiz olur.
Mesela şu videoda kuaför, uzun kılların içine parmaklarını sokarak masaj yapıyo
Jel kullanıyo tabi, jel yerine biz sabun kullanıcaz
|