Cvp: Günün Tıraşı - error... - 14/12/2014
Cella
Filarmonica 14
Simpsons balsam
Shanzen zumei firca
Rebul aqua kolonya
Günün Tıraşı - crionics - 14/12/2014
(14/12/2014, Saat: 18:01)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: crionics üstadım gerçekten harika bir fırça sapı sabun da aynı şekilde öyle, koku nedir arkadaki onu merak ettim komşum
Teşekkür ederim.
Parfüm aşağıdaki gibi
Yaklaşık 20 senedir birlikteyiz
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 14/12/2014
(14/12/2014, Saat: 21:09)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Cella
Filarmonica 14
Simpsons balsam
Shanzen zumei firca
Rebul aqua kolonya
Ortam şıklığı güzel bir zarafet katmış
Cvp: Günün Tıraşı - taskind - 14/12/2014
Proraso Pre/ Post shave krem
Proraso Anti-Irritazione sabun
Ian Tang den alınma best badger 26
Floid black aftershave
The Hamilton marka hollow ground çelik ustura
Bugün italyan günüm oldu malzemelere bakınca
Önce iyi bir duşun ardından direkt tıraşa geçtim o yüzden pre-shave ürünlerden birini kullanmadım genelde floidin preshave oilini veya prorasonun pre/post shave kremini kullanırım. Sabunu yüzümde köpürttüm ki neredeyse tıraşlarımın % 90 ı böyledir, çok az zaman kasede köpürtürüm. Yalnız yüzde köpürtürken ana kuralım en az iki dakika sabunu yüzde çalıştırmaktir. Usturaya gelince Hamilton markasını ilk defa duydum Amerikan markasıymış, e-baydan aldım sertplastikten veya başka bir sentetik malzemeden olan sapındaki resim ve renkleri çok canlı. Temizledim ve bileyledim ilk defa kullandım bu tıraşta ama çok sevdim tıraşını. Kesinlikle öncelikli usturalar kutuma girecek. Harika bir tıraştı, ben hergün tıraş olduğum için tek perdah tıraş olurum yine öyle oldu. Cildim hassa, kıllar sert ve yatık olmasına rağmen neredeyse bir şey kalmamıştı. Kalanlara da rötüşlarımı yaptım. Elimle yokladım daha iyisi olur mu olur, ama bana göre süper.
Floid aftershave in bu kokusunu sevdim epey kullandım kokusu güzel ve aftershaveler genellemesine göre kokusu epey kalıyor, nemlendirmesi yeterliye yakın. Yalnız şu an 3. kutusunu bitirdiğim proraso beyaz pre-post shave krem benim favorim oldu, neredeyse hiç bir balsamı kullanmıyorum hepsi kaldı, cildime sürüyorum, cildim birden kuru nemli bir hal alıyor. Bazıları sevmeyebilir ama benim için vazgeçilmez oldu.
Cvp: Günün Tıraşı - asymptote - 15/12/2014
TGN 26 mm özel yapım finest badger fırça
Thiers Issard Evide Sonnant 5/8 ustura
Cella Krem
Bol soğuk su
Bebek poposu gibi bir yüz
RE: Günün Tıraşı - Chinaski - 15/12/2014
Sıhhatler olsun @taskind üstadım. Proraso pre-post krem gerçekten çok etkili. Ben yeşil seri kullanıyorum çok etkili.
Cvp: Günün Tıraşı - taskind - 15/12/2014
(15/12/2014, Saat: 00:06)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun @taskind üstadım. Proraso pre-post krem gerçekten çok etkili. Ben yeşil seri kullanıyorum çok etkili. Teşekkürler komşum. Ben yeşil seriden korktum. O ne soğukluk hissiydi öyle, hemen beyaza döndüm bende.
Cvp: Günün Tıraşı - zorba58 - 15/12/2014
(14/12/2014, Saat: 19:56)trache Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şaka gibi şuan gratisteyim,
Bayan ürün agırlıkli
Crabtree&Evelyn in satışlarina ve potansiyel alıcı pazarına bakmaya başlamışlar: )
An itibari ile sabun aftershave parfum getırmeleri icin
Form dolduruyorum, sizde ugradığınizda talepte bulunursanız çok yakında getirırler.
İyi haber ettin üstad geltir olarak yüklenelim tıraş sabunlarını da getirsinler.
(14/12/2014, Saat: 23:59)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Proraso Pre/ Post shave krem
Proraso Anti-Irritazione sabun
Ian Tang den alınma best badger 26
Floid black aftershave
The Hamilton marka hollow ground çelik ustura
Bugün italyan günüm oldu malzemelere bakınca
Önce iyi bir duşun ardından direkt tıraşa geçtim o yüzden pre-shave ürünlerden birini kullanmadım genelde floidin preshave oilini veya prorasonun pre/post shave kremini kullanırım. Sabunu yüzümde köpürttüm ki neredeyse tıraşlarımın % 90 ı böyledir, çok az zaman kasede köpürtürüm. Yalnız yüzde köpürtürken ana kuralım en az iki dakika sabunu yüzde çalıştırmaktir. Usturaya gelince Hamilton markasını ilk defa duydum Amerikan markasıymış, e-baydan aldım sertplastikten veya başka bir sentetik malzemeden olan sapındaki resim ve renkleri çok canlı. Temizledim ve bileyledim ilk defa kullandım bu tıraşta ama çok sevdim tıraşını. Kesinlikle öncelikli usturalar kutuma girecek. Harika bir tıraştı, ben hergün tıraş olduğum için tek perdah tıraş olurum yine öyle oldu. Cildim hassa, kıllar sert ve yatık olmasına rağmen neredeyse bir şey kalmamıştı. Kalanlara da rötüşlarımı yaptım. Elimle yokladım daha iyisi olur mu olur, ama bana göre süper.
Floid aftershave in bu kokusunu sevdim epey kullandım kokusu güzel ve aftershaveler genellemesine göre kokusu epey kalıyor, nemlendirmesi yeterliye yakın. Yalnız şu an 3. kutusunu bitirdiğim proraso beyaz pre-post shave krem benim favorim oldu, neredeyse hiç bir balsamı kullanmıyorum hepsi kaldı, cildime sürüyorum, cildim birden kuru nemli bir hal alıyor. Bazıları sevmeyebilir ama benim için vazgeçilmez oldu.
Üstad o ustura sapı ne güzelmiş bayıldım valla. Çok hoş.
Sıhhatler olsun
Ynt: RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 15/12/2014
(15/12/2014, Saat: 01:12)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler komşum. Ben yeşil seriden korktum. O ne soğukluk hissiydi öyle, hemen beyaza döndüm bende. Insanin gözünü yaşartıyor hocam.
Günün Tıraşı - crionics - 15/12/2014
|