Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 15/12/2014
- Tabac Stick sabun
- Tipsoft premium silvertip fırça
- ERN 11/16 ustura
- Watson's 'Forrest Fresh' AS
Herkese iyi haftalar
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 15/12/2014
Sıhhatler olsun @taskind @chinaski @crionics
Oldukça neşeli renkli görüntüler. Harikulade!
Cvp: Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 15/12/2014
@crionics
Sıhhatler olsun üstad, weishi çok yumuşak bir tıraş aleti, bir süredir kullanmıyorum, sizin izleniminiz nedir merak ettim
Cvp: Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 15/12/2014
(14/12/2014, Saat: 14:26)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: starex komşum Eyüp Sabri Tuncer'in tıraş kolonyasını ilk defa görüyorum performansı nasıl biraz anlatabilirmisiniz ? Ayrıca saat ateş ediyor
Ankara Anafartalar caddesinde Eyüp Sabri Tuncer'in küçük bir resmi satış yeri var. Orada tüm çeşitler bulunuyor ancak, tezgahtarlar hangi numaranın hangi aromaları içerdiğini bilmiyorlar oysa internet sitelerinde yazıyor. Oradan bakıp da gitmek daha iyi olur. Marketlerde de yavaş yavaş görmeye başladım. Alkollü bir ürün için cildi kurutmaması artı puan, koku ve kalıcılık olarak harika olmasa da idare eder. Maalesef şişesi plastik bu fiyat aralığında cam şişede ürünler var, alışmışlar vatandaşa cam görünümünde plastik satmaya Nihayetinde eksikleri olmasına rağmen günlük kullanılası bir ürün.
Günün Tıraşı - crionics - 15/12/2014
Ming shi doğrudur yumuşak bir makina
Iki üç ayda bir tto keyfi için kullanıyorum.
Hepimize sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı - tipsol - 15/12/2014
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - mavi - 15/12/2014
(15/12/2014, Saat: 15:13)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sent from my iPhone using Tapatalk
Sıhhatler olsun @tipsol Bizim için de görsel ziyafet. Kolonya da şişesi gibi güzeldir sanıyorum.
Cvp: Günün Tıraşı - tipsol - 15/12/2014
(15/12/2014, Saat: 15:39)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun @tipsol Bizim için de görsel ziyafet. Kolonya da şişesi gibi güzeldir sanıyorum.
Evet komşum oldukça ferah birşey, Tayland dan almıştım bizim limon-lime arası bişey.
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 15/12/2014
(15/12/2014, Saat: 12:02)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ankara Anafartalar caddesinde Eyüp Sabri Tuncer'in küçük bir resmi satış yeri var. Orada tüm çeşitler bulunuyor ancak, tezgahtarlar hangi numaranın hangi aromaları içerdiğini bilmiyorlar oysa internet sitelerinde yazıyor. Oradan bakıp da gitmek daha iyi olur. Marketlerde de yavaş yavaş görmeye başladım. Alkollü bir ürün için cildi kurutmaması artı puan, koku ve kalıcılık olarak harika olmasa da idare eder. Maalesef şişesi plastik bu fiyat aralığında cam şişede ürünler var, alışmışlar vatandaşa cam görünümünde plastik satmaya Nihayetinde eksikleri olmasına rağmen günlük kullanılası bir ürün.
starex komşum cevap için teşekkür ediyorum, inşallah İstanbul'daki kişisel bakım shoplarına düşerde bizde kullanırız. Şişenin plastik olması kötü . En çok dedemin işine yarayacak Eyüp Sabri Tuncer, o çok seviyor limon kolonyasını buna da bayılır artık
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 15/12/2014
Artık bu crabtree and evelyn fotoğrafından sonra ümitlerim daha çok arttı. İlk istediğim şey merak ettiğim ürününden olan Nomad'dır kesinlikle. Hangi Gratis'te çekildi bu fotoğraf ?
|