![]() |
Gillette British Aristocrat - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Tek Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Konu Başlığı: Gillette British Aristocrat (/showthread.php?tid=1014) |
British Aristocrat Open Comb No:15 - emiriko - 10/06/2012 İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kaynatma isleminden cikardiktan sonra biraz umitsizdik ama dis macunu ve fircasiyla harikalar cikti ![]() British Aristocrat Open Comb No:15 - BigHillMe - 10/06/2012 (10/06/2012, Saat: 23:03)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kaynatma isleminden cikardiktan sonra biraz umitsizdik ama dis macunu ve fircasiyla harikalar cikti kutu ıcını komple cıkarın kotu durumdaysa tınerle sılın yapıskan lekeleri cıkar sonra cılalayın mısler gıbı olur ![]() British Aristocrat Open Comb No:15 - emiriko - 10/06/2012 En kotu ihtimal ile oyle yaparim hatta kadifeyi temizleyemeyecegimden dolayi boyle yapmak daha mantikli ama once operasyonu gecirsin sonra uyuturuz kumasi ![]() Boylesine urunlere baktikca simdi uzerinde Gillette yazan cok bicakli urunlerin tiras icin olmadigini dusunmeye basliyorum. Bu aletler bir nevi beyoglunda vaktinde takim elbise ile gezen adamlara benziyor, simdiki cok bicaklilar ise beyoglunda gezen "garip" insanlara benziyor. Modaya uyutuluyoruz onlarin istediklerini kullaniyoruz maalesef... British Aristocrat Open Comb No:15 - BigHillMe - 10/06/2012 aristokrat oturup izlenilesi bir alet British Aristocrat Open Comb No:15 - emiriko - 10/06/2012 (10/06/2012, Saat: 23:11)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aristokrat oturup izlenilesi bir alet Kesinlikle British Aristocrat Open Comb No:15 - Bestarrkin - 10/06/2012 Güle güle kullanın. Ancak tarifinizden alet gümüş kaplama olabilir zira ilk model olan 15 lerin hepsi rodyum kaplı değil.[/align] British Aristocrat Open Comb No:15 - BigHillMe - 10/06/2012 (10/06/2012, Saat: 23:33)Bestarrkin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullanın. Ancak tarifinizden alet gümüş kaplama olabilir zira ilk model olan 15 lerin hepsi rodyum kaplı değil.[/align]gumus kaplı ıse metılan vs metal cılası kullanmayın karbonat alemınyum folyo sıcak su olayı ıle pırıl pırıl oluyor gumusler gumus kaplamalara metal cılası kullanılınca hemen altındakı pırınc cıkıyor sarı sarı aman dıkkat hocam British Aristocrat Open Comb No:15 - totan35 - 10/06/2012 insan imreniyor gule gule kullanın British Aristocrat Open Comb No:15 - zorba58 - 10/06/2012 Çok güzel.. Tıraş olasım geldi ![]() British Aristocrat Open Comb No:15 - emiriko - 10/06/2012 (10/06/2012, Saat: 23:36)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10/06/2012, Saat: 23:33)Bestarrkin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullanın. Ancak tarifinizden alet gümüş kaplama olabilir zira ilk model olan 15 lerin hepsi rodyum kaplı değil.[/align]gumus kaplı ıse metılan vs metal cılası kullanmayın Hocam gumus olsa oksitlenmis kaplamayi dis macunu ile cikaramazdim herhalde diye dusunuyorum. Mr Razor'da rodium yazmis numaralar tutuyor baslik ayri sap ayri numaralarda bilemiyorum tirstim suan ![]() |